Wera Bicycle Set Torque 1

3405986
252.50
Je kunt 50 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 50 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Jorz
4,3 Sterren
Wera Bicycle Set Torque 1
252.50
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Wera Fietsset Torque 1

De 16-delige set van de schroefgereedschapspecialist Wera lost de belangrijkste schroefproblemen rond fietsen op met een betrouwbare controle van het toegepaste koppel om de gevoelige componenten te beschermen.
Met klikmomentsleutel in het onmiskenbare Wera-design. Zeer robuust ontwerp met hoge nauwkeurigheid volgens DIN EN ISO 6789-1: 2017-07. Eenvoudig instellen en opslaan van de standaardwaarde. De hoorbare en voelbare klik bij het bereiken van de schaalwaarden maakt ook het veilig instellen van de gewenste koppelwaarde mogelijk.
Het robuuste ontgrendelingsmechanisme maakt een duidelijk hoorbaar en voelbaar ontgrendelingssignaal mogelijk wanneer het ingestelde koppel is bereikt.
Om rechtsom vast te draaien en met omschakelbare ratel met 45 tanden. De momentsleutel is extreem ruimtebesparend, aangevuld met accessoires die geschikt zijn voor het koppelbereik en aangepast aan de meest voorkomende schroefverbindingen op fietsen, verpakt in een robuuste, oppervlaktevriendelijke textieldoos.
Bevat: Click-Torque A 5, 1/4 ", 2,5 - 25 Nm, 4 doppen met 1/4" aandrijving, 7 Hex-Plus zeskant bit-doppen en 4 TORX bit-doppen.
Doppen en bitdoppen met Take it easy-toolzoeker met kleurcodering op maat - voor het snel en gemakkelijk vinden van het benodigde gereedschap.
Bitdoppen met vasthoudfunctie voor bijzonder comfortabel schroeven zonder dat de schroef van het gereedschap valt. Ongelooflijk compacte setopstelling voor veel gereedschap in een kleine ruimte. Textieldoos met zeer hoge robuustheid en duurzaamheid.
Extra oppervlaktebescherming door textiel aan de buitenkant. Laag gewicht en volume voor vereenvoudigde mobiliteit.
Bitdoppen met alle voordelen van Wera bit-technologie zoals Nauwkeurigheid van pasvorm, slijtvastheid en concentriciteitseigenschappen.

Kenmerken:

16-delige schroefgereedschapset voor fietstoepassingen met draaimomentcontrole inclusief Wera Click-Momentsleutel A 5 (2,5-25 Nm)
Doppen en bitdoppen voor de meest voorkomende schroefprofielen op racefietsen, mountainbikes en e-bikes
Eenvoudige instelling en borging van de gewenste momentwaarde met hoorbare en voelbare vergrendeling bij het bereiken van de schaalwaarden (klik 1) Veilig gedoseerde kracht: bij het bereiken van de ingestelde waarde laat de momentsleutel hoorbaar en voelbaar los (klik 2)
De nauwkeurigheid is ± 4% volgens DIN EN ISO 6789-1: 2017-07
Afmetingen: 335 x 110 x 65 mm
Gewicht: 1180 gram
Kleur tas: zwart

Productspecificaties

  • Merk: No brand
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4013288207685

Beoordelingen

Gesponsorde producten