WINDSCHERM uittrekbaar - aluminium - uitschuifbaar zonnescherm donker grijs - antraciet

4350429
69.99
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Bizargoedkoop
2,6 Sterren
WINDSCHERM uittrekbaar - aluminium - uitschuifbaar zonnescherm donker grijs - antraciet
69.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Je zoekt een zijdelingse bescherming tegen de zon, die je ook beschermd tegen tocht, koude bries of nieuwsgierige blikken? Dan is ons scherm 1,4 x 3 m in modern grijs echt iets voor jou.

Productkenmerken van dit verticale zonnescherm
Waarom is dit iets voor jou: dit zonnescherm is ideaal geschikt voor verticale montage op een omheind balkon of terras. Je kunt dit zonnescherm op elk gewenst moment opspannen en ook weer in haar smalle zijdelingse aluminium-rolhouder laten verdwijnen. Met een maximale breedte van 3 m en een hoogte van 1,40 m vindt het uittrekbare zonnescherm ook op kleine oppervlakken een plek en beschermt tegen laagstaande zon in voorjaar of herfst, lichte bries en ongewenste blikken. De stof is uni grijs, het aluminiumframe zilverachtig - ultramodern. De UV-bestendige en waterafstotende polyesterstof met 300 gr gewicht per vierkante meter is bijzonder hoogwaardig, duurzaam en absoluut onderhoudsarm. Door de hoogwaardige verwerking is het zonnescherm eenvoudig en comfortabel te bedienen.

Wat je nog meer over je zonnescherm moet weten
Als accessoires krijg je naast het bevestigingsmateriaal een wandhouder en een extra post voor eenzijdig vrijstaande montage meegeleverd. Voor de ervaren klusjesman is de montage van het zijdelingse uittrekbare zonnescherm kinderspel. Mocht je hulp nodig hebben bij het bevestigen, helpt onze montageservice je graag verder.

Vastgesteld: met het zonnescherm in de kleur grijs blijft er niets te wensen over. Dit uitrekbare zonnescherm biedt bescherming tegen de zon, bescherming van privacy en tegen tocht ineen en verfraait terras, balkon en tuin. Een echte aanwinst voor je lievelingsplek buitenshuis.

Dit zonnescherm heeft een windweerstandklasse 2 wat gelijk staat aan een maximale weerstand tot en met windkracht 5. Oftewel een lichte bries. Wanneer je dit zonnescherm op een balkon plaatst dient dit aan de binnenzijde van de ballustrade te gebeuren om de veiligheid voor de omgeving te borgen.

Type artikel Rolgordijn Uitvoering Zijrolgordijn Constructie Gesloten Aandrijving Handmatig Gebruiksmogelijkheden Buiten Toepassing Tuinscherm, Windbescherming Breedte 300 cm Breedte van de bespanning ca. 150 cm Hoogte 140 cm Frame kleur Grijs Basiskleur Grijs Kleur Grijs Decor/ motief Uni Materiaal stof Polyester (PES) Materiaalsamenstelling 100% polyester Stofkwaliteit Tijdens het spinnen gekleurd ca. 300 g/m² Materiaal frame Aluminium Asdiameter 48 mm Eigenschap stof UV-bestendig, Waterafstotend, duurzaam Bijgevoegde accessoires Montagesteunen Gebruik Particulier Gewicht 9,2 kg

Productspecificaties

  • Merk: Relaxwonen
  • EAN: 2007005886521
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten