WisuAlarm M1 CO2 meter - Luchtkwaliteitsmeter

4065202
74.95
Je kunt 14 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 14 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WisuAlarm M1 CO2 meter - Luchtkwaliteitsmeter
74.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Deze WisuAlarm M1 3-in-1 luchtkwaliteitsmeter is een handige oplossing voor het meten van de luchtkwaliteit in uw woning. Het apparaat meet niet alleen CO2-niveaus, maar ook temperatuur en luchtvochtigheid, wat het een all-in-one oplossing maakt voor het monitoren van uw binnenmilieu.

De luchtkwaliteitsmeter
De CO2-meter is voorzien van een groot 4.23 inch e-ink scherm en maakt daarmee het aflezen van metingen gemakkelijk. De meter is erg accuraat dankzij de hoogwaardige sensor op basis van NIDR+ en fotoacoustische technologie. De levensduur van deze sensor is 10 jaar. Waar deze luchtkwaliteitsmonitor echt in uitblinkt is zijn batterij. De ingebouwde oplaadbare batterij gaat tot wel 14 dagen mee!

NIDR+ Sensor
Een NDIR+ sensor is een type sensortechnologie voor het meten van concentraties van gassen. NDIR staat voor "nondispersive infrared" en de "+" suggereert een verbeterde versie. NDIR-sensoren werken door infrarood licht door een gas te schijnen en te meten hoeveel van het licht wordt geabsorbeerd door het gas. Dit geeft informatie over de concentratie van het gas. Deze verbeterde versie zorgt voor meer nauwkeurigheid en een snellere respons.

Gemakkelijk aflezen
De informatieve weergave van metingen en de emoji comfort indicator geven u een helder beeld van de luchtkwaliteit in uw omgeving. De duidelijke 3 kleuren LED-indicator geeft de luchtkwaliteit weer (goed, normaal, slecht), waardoor u direct weet wanneer actie nodig is.

Gebruik
Om het apparaat te gebruiken kun je deze gemakkelijk neerzetten. Dit maakt de luchtkwaliteitsmeter handig voor vele verschillende ruimten. Denk aan slaapkamers, woonkamers, babykamers, ziekenhuisafdelingen, hotels, klaslokalen en andere plaatsen waar luchtkwaliteit en koolstofdioxide moeten worden gedetecteerd.

Specificaties

  • Merk: WisuAlarm
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: 1
  • EAN: 6923172595010
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 13,5 (B)
  • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten