Witte Opbergkist - Speelgoedkist - Hout

3905538
83.40
Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WOHI
3,7 Sterren
Witte Opbergkist - Speelgoedkist - Hout
83.40
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

U kunt uw speelgoed, boeken, kleding en schoenen te eenvoudig verbergen. Met de opbergkist kunt u veel ruimte besparen, maar ook kunt u bijvoorbeeld als er gasten komen de spullen opruimen. De kist heeft een grote capaciteit, en een afmeting van 76 x 48 x 40 cm (B x H x D)

De scharnieren en handgrepen zorgen voor een veilig en praktisch gebruik. Dankzij de speciaal ontworpen veiligheidsscharnieren kan het deksel niet plotseling dichtvallen en is dus veilig in gebruik. Met 2 handgrepen aan de zijkant is de bank zeer licht en praktisch te verplaatsen.

De opbergkist past gemakkelijk in elke inrichtingsstijl,  Het kistbankje kunt u bijna overal neerzetten, voorbeelden hiervan zijn: in de gang, woonkamer of slaapkamer. De kist is multifunctioneel en is zeer praktisch en veelzijdig. De kist kan worden gebruikt als schoenenbankje, zitbankje, nachtkastje of opbergbox.

De kist heeft een stevig frame met fijne lakafwerking, het is gemaakt van hoogwaardige E1 MDF platen, de bank is robuust en duurzaam.

De instructies zijn duidelijk geïllustreerd en de afzonderlijke onderdelen zijn met letters aangeduid, zodat de montage zeer eenvoudig is.

Specificaties

  • Merk: Parya Home
  • EAN: 8720254447155
  • Inhoud in liters: 200.0
  • Vorm: Rechthoekig
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: MDF
  • Afmeting (cm): 76x40x48 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten