Witts Waterdicht Telefoonzakje 2 Stuks

4383294
10.00
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Witts
4,8 Sterren
Witts Waterdicht Telefoonzakje 2 Stuks
10.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Neem je telefoon veilig mee, waar je ook gaat, met de waterdichte telefoonhoes van Witts. Deze innovatieve hoes biedt volledige bescherming tegen water, stof en vuil, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je avonturen.
Belangrijkste kenmerken:
Waterdichte bescherming:.
De Witts waterdichte telefoonhoes is volledig waterdicht en zorgt ervoor dat je telefoon veilig blijft, zelfs als je hem per ongeluk in het water laat vallen. Je kunt nu zonder zorgen naar het strand gaan, genieten van watersportactiviteiten of zelfs foto's maken onderwater.
Volledig touchscreen toegankelijk:.
Dankzij het transparante materiaal aan de voorkant kun je je telefoon volledig blijven gebruiken terwijl hij in de hoes zit. Je kunt oproepen beantwoorden, berichten typen en zelfs foto's maken zonder de hoes te verwijderen.
Duurzaam en stevig:.
De hoes is gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal dat duurzaam en scheurbestendig is. Het beschermt je telefoon niet alleen tegen water, maar ook tegen stof, zand en vuil. Je kunt met een gerust hart op avontuur gaan, wetende dat je telefoon goed beschermd is.
Eenvoudig in gebruik:.
De hoes is voorzien van een gebruiksvriendelijke sluiting die ervoor zorgt dat je telefoon veilig afgesloten blijft. Het is gemakkelijk te openen en te sluiten, zelfs onder water. De verstelbare nekband zorgt ervoor dat je de hoes om je nek kunt dragen en je handen vrij hebt voor andere activiteiten.
Universele compatibiliteit: .
De Witts waterdichte telefoonhoes is geschikt voor de meeste smartphones, ongeacht het merk of het model. Of je nu een iPhone, Samsung, Huawei of een ander merk hebt, je kunt er zeker van zijn dat je telefoon veilig en droog blijft in deze hoes.

Productspecificaties

  • Merk: Witts
  • EAN: 8720589102385

Beoordelingen

Gesponsorde producten