Woondecoratie Japandi 23x9x28

4100771
9.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Verkoop door Blokker
Woondecoratie Japandi 23x9x28
9.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de perfecte balans tussen rustieke eenvoud en verfijnde elegantie met onze Woondecoratie Japandi 23x9x28. Geïnspireerd door de tijdloze esthetiek van Japandi-stijl - een harmonieuze fusie van Japanse minimalisme en Scandinavisch design - brengt deze decoratieve stukken een vleugje rust en sereniteit in elk interieur.

De Woondecoratie Japandi 23x9x28 collectie belichaamt de essentie van eenvoudige luxe. Elk stuk is zorgvuldig vervaardigd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, waardoor ze niet alleen prachtig zijn om naar te kijken, maar ook duurzaam en functioneel zijn.

De afmetingen van 23x9x28 centimeter maken deze decoratieve items veelzijdig genoeg om in verschillende ruimtes te gebruiken, of het nu gaat om een ​​woonkamer, slaapkamer, kantoor of zelfs een foyer. Hun subtiele ontwerp voegt een vleugje verfijning toe aan elke omgeving zonder te overdrijven.

Of je nu kiest voor een minimalistische vaas, een elegante beeldhouwwerk of een rustgevende kaarsenhouder, elk stuk uit onze collectie straalt rust en harmonie uit. De ingetogen kleuren en strakke lijnen passen perfect bij een breed scala aan interieurontwerpen, van modern tot traditioneel.

Of je nu je huis opnieuw inricht of gewoon een vleugje verfijning toevoegt aan je bestaande inrichting, de Woondecoratie Japandi 23x9x28 collectie biedt een subtiele, maar impactvolle manier om je ruimte te transformeren.



Productspecificaties

  • Merk: No brand
  • Artikelnummer: 0014763
  • EAN: 8720006928598
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 23x9x28 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 400.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten