Worms battlegrounds - ps4

1625326
27.00
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
VideogamesNL
4 Sterren
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Worms, Battlegrounds is het grootste en beste Worms-spel tot nu toe met meer wormen, grotere landschappen, meer dynamisch water, meer wapens en meer aanpassingsmogelijkheden dan ooit tevoren. Worms, Battlegrounds bevat schitterende high definition 3d-beelden, maar heeft nog steeds de klassieke 2d-gameplay die zo kenmerkend is voor de franchise.

Nieuwe lichteffecten, nieuwe functies voor sociale interactie tussen gebruikers, spannende uitbreidingen ter verbetering van de singleplayer-ervaring en alles wat een Worms-fan zich maar kan wensen! Worms, Battlegrounds brengt vrienden en families samen in een nobel streven naar zelfverbetering, wereldheerschappij en exploderende schapen.

Kenmerken:

- Vorm clans en neem het op tegen de wereld. Werk samen met vrienden en andere Worms, Battlegrounds-spelers om een geducht team te vormen; geef je clan een naam, ontwerp je eigen embleem en bevorder andere spelers tot leiders en officiers. Doe met je clan mee aan de competitie en vecht samen om geschiedenis te schrijven in het klassement. Niemand wil een lege bekerkast.

- Strakke singleplayer. 25 singleplayer-missies in de Story Mode voegen de nodige variëteit toe en introduceren nog nooit vertoonde op fysica gebaseerde apparaten. Een overvloed aan interessante machinerie maakt de gameplay nog pittiger en de solomodus van Worms nog leuker.

- Kenmerkende aanpassingsmogelijkheden. Meer dan 200 aparte accessoires voor de wormen, 4 verbeterde klassen en 65 wapens en hulpmiddelen, inclusief 10 waanzinnige nieuwe items.

- Next-gen functionaliteit. De PlayStation 4 DUALSHOCK4-lichtbalk verandert dynamisch van kleur, afhankelijk van het scenario van je worm: rood voor aanvallen en explosies, blauw als je worm wordt ondergedompeld in dynamisch water, en groen om aan te geven dat je worm is vergiftigd. Met het touchpad kun je tevens tot vier wapens toewijzen voor snelkeuze.

- Volledige integratie van online multiplayer: Voor het eerst in de geschiedenis geeft Team17 het spel Worms het online multiplayer pakket waar trouwe fans om hebben gevraagd. Complete clanondersteuning en speeldivisies geven deze Worms-titel een langere levensduur dan welke Worms-titel dan ook.

Specificaties

  • Adviesleeftijd: vanaf 12 jaar
  • PEGI grof taalgebruik: Ja
  • PEGI online: Ja
  • PEGI geweld: Ja
  • Studio/ uitgever multimediagame: Sold Out
  • EAN: 5060236960498
  • Genre games: Strategie
  • Platform: PlayStation 4

Reviews

Gesponsorde producten