Wringer met emmer

4013421
184.00
Je kunt 36 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 36 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Totale Zorgwinkel
4,2 Sterren
Wringer met emmer
184.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De wringer met emmer is een handig hulpmiddel dat het wassen van kleding en het uitwringen van water uit kleding en andere stoffen een stuk makkelijker maakt. Deze wringer is voorzien van een emmer waarin kleding en andere stoffen kunnen worden gewassen en vervolgens kan het overtollige water eenvoudig uit de stoffen worden gewrongen met behulp van de wringer.

De emmer van de wringer is gemaakt van stevig kunststof dat bestand is tegen slijtage en corrosie. De wringer zelf is voorzien van twee rollen waartussen de stoffen kunnen worden geplaatst en waarmee het water eruit wordt geperst. De wringer is eenvoudig te bedienen met de hand en zorgt voor drogere kleding die sneller droogt.

De wringer met emmer is ideaal voor gezinnen met kinderen, ouderen en mensen met beperkte mobiliteit. Het is een duurzaam en betrouwbaar hulpmiddel dat energie- en droogkosten kan besparen. Bovendien is het eenvoudig te gebruiken en vereist het geen ingewikkelde installatie of onderhoud.

Dit handige hulpmiddel is perfect voor het wassen van kleine tot middelgrote hoeveelheden kleding en kan binnen of buiten worden gebruikt. De emmer kan eenvoudig worden geleegd en gereinigd na gebruik, waardoor het hygiënisch blijft.

Kortom, de wringer met emmer is een handig en praktisch hulpmiddel voor het wassen en uitwringen van kleding en andere stoffen. Het is duurzaam, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken, en een geweldige aanvulling op elk huishouden.

 

Inclusief emmer (5 liter).

Afmeting emmer: B 24 x L 19 x D 21,5 cm.

Productspecificaties

  • Merk: Able2
  • EAN: 5420015500039
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten