X-Lander Xcar rood autostoel voor 0 tot 13 maanden: veilig en comfortabel reizen met je baby

4323697
99.00
Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BuySharp
5 Sterren
X-Lander Xcar rood autostoel voor 0 tot 13 maanden: veilig en comfortabel reizen met je baby
99.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De X-Lander Xcar autostoel is een veilige en comfortabele autostoel voor baby's van 0 tot 13 maanden met een gewicht tot 13 kg. De autostoel is voorzien van een aantal belangrijke veiligheidsfuncties, zoals een geïntegreerd hoofdkussen en een zijwaartse impactbescherming. De autostoel kan zowel met de rugleuning naar achteren als naar voren worden gemonteerd.

Veiligheid

De X-Lander Xcar autostoel is voorzien van een aantal belangrijke veiligheidsfuncties om je baby te beschermen bij een aanrijding. De autostoel heeft een geïntegreerd hoofdkussen dat de hoofd- en nek van je baby kan beschermen. De autostoel heeft ook een zijwaartse impactbescherming die de autostoel in geval van een zijwaartse aanrijding kan helpen om de impact te absorberen.

Comfort

De X-Lander Xcar autostoel is ontworpen om comfortabel te zijn voor je baby. De autostoel heeft een zachte vulling en een vaste hoofdsteun. De autostoel heeft ook een vaste gordelbevestiging, zodat je de autostoel perfect kunt afstellen op je baby.

Praktisch

De X-Lander Xcar autostoel is een praktische autostoel. De autostoel is lichtgewicht, zodat je hem gemakkelijk kunt vervoeren. De autostoel is ook eenvoudig te monteren en te demonteren.

Specifieke details:

De X-Lander Xcar autostoel is gemaakt van een hoogwaardige stof die waterafstotend is. De autostoel heeft ook een afneembaar zonnescherm dat je baby kan beschermen tegen de zon en de regen.

Conclusie:

De X-Lander Xcar autostoel is een veilige, comfortabele en praktische autostoel voor baby's van 0 tot 13 maanden. De autostoel is voorzien van een aantal belangrijke veiligheidsfuncties en is ontworpen om comfortabel te zijn voor je baby. De autostoel heeft ook een afneembaar zonnescherm dat je baby kan beschermen tegen de zon en de regen.

Bestel vandaag nog de X-Lander Xcar autostoel en zorg ervoor dat je baby veilig en comfortabel reist!

Productspecificaties

  • Merk: X-Lander
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 5907651633593
  • Autostoelgroep: Groep 0+ (van 0 tot 13kg)
  • Kleur: Rood
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten