X-Sense SC01 Combimelder

4065260
48.95
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
X-Sense SC01 Combimelder
48.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Brand en koolmonoxide zijn ontzettend gevaarlijk!
Waarschijnlijk wist je dit al. Maar toch zijn veel woningen en gebouwen nog niet voorzien van kwalitatief apparatuur. Je moet er niet aan denken dat jij, je geliefden en spullen getroffen worden door een brand of koolmonoxidevergiftiging. Om schade en letsel te beperken is het belangrijk dat je vlot gewaarschuwd wordt. Om deze reden is het bezitten van goede rook en koolmonoxidemelders een must!

X-Sense SC01 Combimelder – Alles in één
De X-Sense SC01 is een betrouwbare combimelder die tegelijk rook én koolmonoxide meet. De melder is uitgerust met een 10 jaar batterij. Je wordt dus niet gewekt door vervelende piepjes van een lege batterij. Daarnaast is de melder uitgerust met een hoogwaardige Figaro® sensor. Deze sensor kan extreem lage concentraties koolmonoxide meten. Met zijn handige LCD-display wordt je ook gewaarschuwd met lichtsignalen. Ook lees je gemakkelijk de huidige concentratie, batterijniveau en tempratuur af.

De grootste voordelen van de X-sense SC01


Lange levensduur - De batterij van deze combimelder gaat 10 jaar mee. Je bent dus enorm lang beschermd zonder dit onderdeel te vervangen. En de irritante piepjes bij een lege batterij? Die hoor je pas na 10 jaar!

Figaro® sensor - De sensor in deze melder meet enorm lage concentraties koolmonoxide en waarschuwt daarmee vroegtijdig bij gevaar. Zo kun je direct handelen wanneer er gevaar dreigt.

LCD display - Het informatieve LCD-display voorziet je van realtime informatie over de koolmonoxide waardes in de ruimte waar de melder hangt. Daarnaast lees je gemakkelijk het batterijniveau en de tempratuur af.

Veilige keuze - Deze rookmelder voldoet aan de huidige wetgeving en de Europese NEN50291 normen. Ook bezit de melder een CE-markering en het respectabele TÜV kwaliteitscertificaat.

Deze melder bevestig je eenvoudig met het meegeleverde montage materiaal tegen muur of plafond. Let op: omdat deze melder een andere montageplaat heeft, past er géén magnetische montageset op deze melder.

Is deze combimelder van X-Sense, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.

Met deze X-Sense SC01 zijn jij en je geliefden de komende 10 jaar voorzien van een betrouwbare en veilige combimelder.

Productspecificaties

  • Merk: X-Sense
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • Verpakkingsinhoud: 1
  • EAN: 8720256333661
  • Inclusief montagemateriaal: Ja
  • Type alarmsignaal: Geluidssignaal
  • Geluidsniveau (db): 85
  • Testknop: Ja
  • Batterij leeg indicatie: Ja
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 16x3,9 (BxH)
  • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten