X-Sense WD1C2NA Draadloze Deurbel met 2 ontvangers - Zwart

4095072
33.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
X-Sense WD1C2NA Draadloze Deurbel met 2 ontvangers - Zwart
33.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Een deurbel met te weinig volume is een veelvoorkomend probleem.
Zeker in een deze tijd waar de pakketbezorgers dagelijks door onze straat rijden. Het missen van de bel komt nog wel eens voor en is uiterst vervelend. Leuk bezoek of een belangrijk pakketje ontvangen we namelijk graag. Goeie reden dus om een kwalitatieve deurbel op te hangen.

De X-Sense draadloze deurbel
Met deze waterdichte deurbel set voorzien van ontvanger met 52 melodieën zul je de bel in ieder geval nooit meer missen. Na aanschaf hoef je alleen de ontvanger in het stopcontact te steken en hij is geïnstalleerd! Je kunt de bel tot wel 400 meter van de ontvangers af hangen. Ook handig voor bedrijfsruimtes dus.

Op de ontvanger kun je kiezen uit één van de 52 verschillende melodieën en de 5 verschillende volumeniveaus van 0dB (stiltemodus) tot aan 115dB. Dit maakt de deurbel ook uitermate geschikt voor personen met een minder goed gehoor.

De deurbel is eenvoudig te monteren met de meegeleverde tapestrip of schroeven en pluggen en past perfect op de meeste deurkozijnen dankzij zijn afmetingen van 3,6 bij 8,4 centimeter.

De grote voordelen van de X-Sense deurbel set:


Plug-and-play - Voor het gebruik van deze deurbel is geen installatie vereist. Nadat je de ontvanger in het stopcontact hebt gestoken en de batterij actief hebt gemaakt in de deurbel werkt de set direct.

Enorm bereik - De deurbel set heeft een bereik tot wel 400 meter! Dit maakt de deurbel ook uiterst geschikt voor grotere panden of bedrijfsruimtes.

Volume en Melodie - De ontvanger is voorzien van 52 verschillende melodieën en 5 verschillende volume niveaus. Deze verschillen van 0dB (stiltemodus) tot 115dB. Deze set is dus uitermate geschikt voor personen met een minder goed gehoor.

Geheugenfunctie - De ontvanger bevat een intern geheugen. Dit betekent dat wanneer je de ontvanger uit het stopcontact haalt, de instellingen blijven opgeslagen. Zo hoef je dus niet opnieuw op zoek naar je favoriete melodie.

Makkelijke montage - De montage is ontzettend simpel. Je kunt kiezen om de deurbel met het meegeleverde montagemateriaal op te hangen bestaande uit schroeven en pluggen. Maar je kunt de deurbel ook ophangen met de meegeleverde dubbelzijdige tapestrip.

Uitbreidbaar - Wil je ook graag een bel bij de poort ophangen? Dat kan! Deze set valt uit te breiden. Zo kun je in totaal één serie maken bestaande uit 2 bellen en 4 ontvangers. Wel zo handig.

De ontvanger werkt op netstroom. Deze gaat dus gewoon in het stopcontact. Voor de deurbel wordt een CR2032 lithiumbatterij gebruikt die ongeveer 3 jaar meegaat bij een gebruik van 10-15 keer per dag. Daarnaast is deze deurbel uiteraard stof- en waterdicht (IP55) en blijft operationeel tussen een tempratuur tussen de -20 en 60 graden Celsius.

Is deze deurbel set van X-Sense, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.

Met deze X-Sense deurbel set ben je altijd op de hoogte van bezoek aan de deur!

Specificaties

  • Merk: X-Sense
  • EAN: 8720828068908
  • Bereik (m): 400.0
  • Kleur: Zwart
  • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten