X-Sense XH02 Hittemelder 2-pack

4536792
39.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
X-Sense XH02 Hittemelder 2-pack
39.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Deze X-Sense hittemelderset XH02-Wx2 bestaat uit 2 stuks.

De X-Sense XH02 hittemelder is de ideale oplossing voor ruimtes waar een rookmelder niet kan hangen. Denk aan keukens, garages, badkamers, werkplaatsen of ruimtes met veel stof. De melder detecteert alleen gevaarlijke temperatuurstijgingen, waardoor je niet meer gestoord wordt door valse alarmen.


De hittemelder activeert een luid alarm van 85 dB zodra de temperatuur 54°C bereikt. Dit is het kritieke punt voor het detecteren van een brand. Bovendien bevat de melder een batterij met een levensduur van 10 jaar.

De voordelen op een rijtje:


Perfect voor lastige ruimtes - De hittemelder is ideaal voor ruimtes waar een rookmelder niet kan hangen. Denk aan keukens, garages, badkamers, werkplaatsen of ruimtes met veel stof.

Vroegtijdige detectie - De hittemelder slaat alarm vanaf een kritieke temperatuur van 54°C. Deze drempel voorkomt valse alarmen. De melder heeft een luid alarm van 85dB.

Lange levensduur - De batterij van deze hittemelder gaat 10 jaar mee. Je bent dus lang beschermd zonder dit onderdeel te vervangen. En de irritante piepjes bij een lege batterij? Die hoor je pas na 10 jaar!

Veilige keuze - Deze hittemelder voldoet aan de huidige wetgeving en de verplichte Europese normen.

Deze melder kan worden opgehangen met schroeven en pluggen. Deze worden bijgeleverd en zorgen voor een stevige montage.Wil je liever niet boren en toch een stevige montage? Bestel dan onze 60 mm SAVS® magnetische montage set erbij.

Is deze hittemelder van X-Sense, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.

Met deze X-Sense XH02 hittemelder zorg je voor een veiligere omgeving in je huis, vooral in ruimtes waar traditionele rookmelders niet geschikt zijn.

Specificaties

  • Merk: X-Sense
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 8720985800670
  • Inclusief montagemateriaal: Ja
  • Type alarmsignaal: Geluidssignaal
  • Geluidsniveau (db): 85
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 11,5x4,2 (BxH)
  • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten