X-Sense XH02-M Hittemelder – Link+ Pro

4357914
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
X-Sense XH02-M Hittemelder – Link+ Pro
29.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De X-Sense XH02-M hittemelder is de ideale oplossing voor ruimtes waar een rookmelder niet kan hangen. Denk aan keukens, garages, badkamers, werkplaatsen of ruimtes met veel stof. De melder detecteert alleen gevaarlijke temperatuurstijgingen, waardoor je niet meer gestoord wordt door valse alarmen.

Met deze slimme hittemelder van X-Sense, de XH02-M, heb je de mogelijkheid om een Smart Home te creëren. De hittemelder kan draadloos worden gekoppeld via een RF-signaal en kan ook worden verbonden met je eigen WiFi-netwerk. Dit doe je in combinatie met de X-Sense SBS50 Base Station (niet inbegrepen). Hiermee kun je eenvoudig je meldernetwerk verbinden en overal ter wereld meldingen ontvangen op je telefoon wanneer een melder afgaat.

Vroegtijdige detectie


De hittemelder activeert een luid alarm van 85 dB zodra de temperatuur 54°C bereikt. Dit is het kritieke punt voor het detecteren van een brand. Bovendien bevat de melder een batterij met een levensduur van 7 jaar.

Samenwerking met de SBS50 Base Station


Het smart maken van de XH02-M hittemelder is eenvoudig door deze te koppelen met de SBS50 Base Station (niet inbegrepen). Met de Base Station en de gratis X-Sense Home Security app heb je volledige controle over je hittemelder. Je ontvangt direct een pushbericht op je smartphone wanneer de melder afgaat of als de batterij bijna leeg is. Met slechts een paar tikken op je smartphone kun je de alarmen testen en stilzetten.

Link+ Pro serie


De X-Sense Link+ Pro-serie biedt geavanceerde melders die draadloos koppelbaar zijn en verbonden kunnen worden met de SBS50 Base Station. Naast de XH02-M hittemelder omvat de serie ook de XC01-M koolmonoxidemelder en de XS01-M rookmelder waardoor je maximale bescherming krijgt.

De voordelen op een rijtje:


Draadloos koppelbaar via RF - Deze hittemelder geeft je de mogelijkheid om tot wel 24 andere M-serie hitte-, rook- of koolmonoxidemelders van X-Sense draadloos te koppelen. Op het moment dat 1 van de melders alarm geeft, zullen de andere melders ook alarm geven.

Slimme integratie - Koppel de XH02-M hittemelder met de X-Sense SBS50 Base Station (niet inbegrepen) en je WiFi-netwerk om volledige controle te hebben over je melders. Ontvang hiermee direct meldingen op je smartphone.

Vroegtijdige detectie - De hittemelder slaat alarm vanaf een kritieke temperatuur van 54°C. Deze drempel voorkomt valse alarmen. De melder heeft een luid alarm van 85dB.

Veilige keuze - Deze hittemelder voldoet aan de huidige wetgeving en de verplichte Europese normen.

Deze melder kan worden opgehangen met schroeven en pluggen. Deze worden bijgeleverd en zorgen voor een stevige montage. Wil je liever niet boren en toch een stevige montage? Bestel dan onze 60 mm SAVS® magnetische montage set erbij.

Is deze hittemelder van X-Sense, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.

De X-Sense XH02-M hittemelder maakt jouw woning slimmer en veiliger met 7 jaar betrouwbare bescherming voor jou en je dierbaren.

Specificaties

  • Merk: X-Sense
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 8720985800076
  • Inclusief montagemateriaal: Ja
  • Type alarmsignaal: Geluidssignaal
  • Geluidsniveau (db): 85
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 11,5x4,2 (BxH)
  • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten