X-Sense XP01-W Koppelbare combimelder 2-pack + SAVS® Montage

4065197
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Brand en koolmonoxide zijn ontzettend gevaarlijk!
Waarschijnlijk wist je dit al. Maar toch zijn veel woningen en gebouwen nog niet voorzien van kwalitatief apparatuur. Je moet er niet aan denken dat jij, je geliefden en spullen getroffen worden door een brand of koolmonoxidevergiftiging. Om schade en letsel te beperken is het belangrijk dat je vlot gewaarschuwd wordt. Om deze reden is het bezitten van goede rook en koolmonoxidemelders een must!

X-Sense XP01-W Koppelbare combimelder – Alles in één
De X-Sense XP01-W is een betrouwbare koppelbare combimelder die tegelijk rook én koolmonoxide meet. De melder is draadloos koppelbaar tot wel 24 melders en is uitgerust met een 10 jaar batterij. Je wordt dus niet gewekt door vervelende piepjes van een lege batterij. Daarnaast is de melder uitgerust met een 360° luchtinlaat waardoor er geen dode hoeken vallen bij detectie en een LED indicator om de status van de melder af te lezen. Het alarm klinkt ook anders bij rook ten opzichte van koolmonoxide. Zo kun je heel snel zien én horen wat er aan de hand is.

De grootste voordelen van de X-Sense XP01-W:
Koppelbaar - Breng extra veiligheid in huis door koppelbare combimelders aan te schaffen. Deze melder is koppelbaar met andere XP01-W combimelders. Maar ook met de X-Sense XS01-W rookmelder, XC01P-WR koolmonoxidemelder en RC01 afstandsbediening. Op het moment dat 1 van de melders alarm geeft, zullen de andere melders ook alarm geven. De XP01-W is koppelbaar tot wel 24 melders in totaal!

Lange levensduur - De batterij van deze combimelder gaat 10 jaar mee. Je bent dus enorm lang beschermd zonder dit onderdeel te vervangen. En de irritante piepjes bij een lege batterij? Die hoor je pas na 10 jaar!

360° detectie - Door het 360° luchtinlaat design heeft deze melder geen last van dode hoeken waardoor rook- en koolmonoxide snel opgemerkt wordt. Het alarm klinkt ook anders bij rook ten opzichte van koolmonoxide. Zo kun je heel snel zien én horen wat er aan de hand is.

LED indicator - De informatie LED indicator voorziet je van realtime informatie over de status van de melder. Bij een groene kleur is de melder actief. Bij een gele kleur is er een foutmelding of lege batterij in de melder. En bij een rode kleur heeft de melder rook- of koolmonoxide gedetecteerd.

Veilige keuze - Deze combimelder voldoet aan de huidige wetgeving en de Europese NEN14604 normen. Ook bezit de melder een CE-markering en het respectabele TÜV kwaliteitscertificaat.

Deze combimelder set bevat onze SAVS® magnetische montage set. Hiermee hang je je melder in slechts enkele seconden tegen het plafond! Super handig voor als je niet wilt boren.

Is deze combimelder set van X-Sense, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.

Met deze X-Sense XP01-W combimelder set zijn jij en je geliefden de komende 10 jaar voorzien van een betrouwbare en veilige combimelder.

Specificaties

  • Merk: X-Sense
  • EAN: 8720828068472
  • Inclusief montagemateriaal: Ja
  • Koppelbaar: Ja
  • Type alarmsignaal: Geluidssignaal
  • Geluidsniveau (db): 85
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 14,5x4,3 (BxH)
  • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten