X-Sense XS01-M Slimme rookmelder - Link+ Pro

4065173
34.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
X-Sense XS01-M Slimme rookmelder - Link+ Pro
34.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De slimme X-Sense XS01-M slimme rookmelder: maximale veiligheid en gemak

Met de X-Sense XS01-M rookmelderserie verbeter je de brandveiligheid in je huis. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een Smart Home te creëren. Deze slimme rookmelder kan draadloos worden gekoppeld via een RF-signaal en kan ook worden verbonden met je eigen WiFi-netwerk. Dit doe je in combinatie met de X-Sense SBS50 Base Station. Met deze combinatie kun je eenvoudig je meldernetwerk verbinden en overal ter wereld meldingen ontvangen op je telefoon wanneer een rookmelder afgaat.

Snelle detectie en groot bereik
Dankzij de geavanceerde optische sensor reageert de XS01-M rookmelder snel op rookdeeltjes, waardoor je vroegtijdig wordt gewaarschuwd bij brand. Met een draadloze verbinding tot wel 500 meter en een detectiebereik van 40 vierkante meter is deze rookmelder geschikt voor diverse ruimtes. Bovendien heeft de rookmelder een vervangbare batterij.

Samenwerking met de SBS50 Base Station
Het smart maken van de XS01-M rookmelder is eenvoudig door deze te koppelen met de SBS50 Base Station. Met het base station en de gratis X-Sense Home Security app heb je volledige controle over je rookmelder. Je ontvangt direct een pushbericht op je smartphone wanneer de melder afgaat of als de batterij bijna leeg is. Met slechts een paar tikken op je smartphone kun je de alarmen testen en stilzetten.

Link+ Pro serie
De X-Sense Link+ Pro-serie biedt geavanceerde melders die draadloos koppelbaar zijn en verbonden kunnen worden met de SBS50 Base Station. Naast de XS01-M rookmelder omvat de serie ook de XC01-M koolmonoxidemelder, waardoor je maximale bescherming krijgt. Deze melders kunnen op afstand worden bediend via een app, waardoor je altijd de volledige controle hebt.

De voordelen op een rijtje:
Draadloze connectiviteit
- Met de XS01-M rookmelder kun je eenvoudig draadloos koppelen via RF. Geen gedoe met bekabeling.

Slimme integratie - Koppel de XS01-M rookmelder met de X-Sense SBS50 Base Station en je WiFi-netwerk om volledige controle te hebben over je rookmelders. Ontvang direct meldingen op je smartphone, waar je ook bent, en blijf op de hoogte van eventuele noodsituaties.

Snelle detectie - De geavanceerde optische sensor van de XS01-M reageert snel op rookdeeltjes, waardoor je tijdig wordt gewaarschuwd bij brand. Hierdoor kun je snel actie ondernemen en jezelf en je dierbaren in veiligheid brengen.

Ruime dekking - De XS01-M rookmelder heeft een draadloos bereik tot wel 500 meter en een detectiebereik van 40 vierkante meter. Hierdoor biedt de rookmelder een betrouwbare dekking voor diverse kamers en ruimtes in je huis.

Vervangbare batterij - De rookmelder is voorzien van een vervangbare batterij, waardoor je de levensduur van de melder kunt verlengen en langdurige bescherming hebt zonder vervanging van de melder.

Deze melder kan worden opgehangen met schroeven en pluggen. Deze worden bijgeleverd en zorgen voor een stevige montage. Wil je liever niet boren en toch een stevige montage? Bestel dan onze 45 mm SAVS® magnetische montage set erbij.

Is deze rookmelder van X-Sense, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.

Met de X-Sense XS01-M rookmelder investeer je in maximale veiligheid en gemoedsrust voor jou en je dierbaren.

 

Productspecificaties

  • Merk: X-Sense
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • Verpakkingsinhoud: 1
  • EAN: 8720828068526
  • Inclusief montagemateriaal: Ja
  • Koppelbaar: Ja
  • Type alarmsignaal: Geluidssignaal
  • Geluidsniveau (db): 85
  • Testknop: Ja
  • Batterij leeg indicatie: Ja
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 8x4,8 (BxH)
  • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten