X-Sense XS01-M Slimme rookmelders - Link+ Pro 3-pack

4346187
79.95
Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
X-Sense XS01-M Slimme rookmelders - Link+ Pro 3-pack
79.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De slimme X-Sense XS01-M slimme rookmelder: maximale veiligheid en gemak

Met de X-Sense XS01-M rookmelderserie verbeter je de brandveiligheid in je huis. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een Smart Home te creëren. Deze slimme rookmelder kan draadloos worden gekoppeld via een RF-signaal en kan ook worden verbonden met je eigen WiFi-netwerk. Dit doe je in combinatie met de X-Sense SBS50 Base Station (niet inbegrepen). Met deze combinatie heb je de mogelijkheid tot diverse slimme functies.

Snelle detectie en groot bereik


Dankzij de geavanceerde optische sensor reageert de XS01-M rookmelder snel op rookdeeltjes, waardoor je vroegtijdig wordt gewaarschuwd bij brand. Met een draadloze verbinding tot wel 500 meter en een detectiebereik van 40 vierkante meter is deze rookmelder geschikt voor diverse ruimtes. De rookmelder heeft een vervangbare batterij.

Samenwerking met de SBS50 Base Station


Het smart maken van de XS01-M rookmelder is eenvoudig door deze te koppelen met de SBS50 Base Station. Met het basisstation en de gratis X-Sense Home Security app heb je volledige controle over je rookmelder. Je ontvangt direct een pushbericht op je smartphone wanneer de melder afgaat of als de batterij bijna leeg is. Met slechts een paar tikken op je smartphone kun je de alarmen testen en stilzetten.

Link+ Pro serie


De X-Sense Link+ Pro-serie biedt geavanceerde melders die draadloos koppelbaar zijn en verbonden kunnen worden met de SBS50 Base Station. Naast de XS01-M rookmelder omvat de serie ook de XC01-M koolmonoxidemelder en de XH02-M hittemelder.

De voordelen op een rijtje:


Draadloos koppelbaar via RF - Deze rookmelder geeft je de mogelijkheid om tot wel 24 andere M-serie hitte-, rook- of koolmonoxidemelders van X-Sense draadloos te koppelen. Op het moment dat 1 van de melders alarm geeft, zullen de andere melders ook alarm geven.

Slimme integratie - Koppel de XS01-M rookmelder met de X-Sense SBS50 Base Station (niet inbegrepen) en je WiFi-netwerk om volledige controle te hebben over je rookmelders. Ontvang direct meldingen op je smartphone, waar je ook bent, en blijf op de hoogte van eventuele noodsituaties. Het basisstation is koppelbaar tot wel 50 melders in totaal!

Vroegtijdig alarm - Dankzij de hoogwaardige sensor word je vroegtijdig gewaarschuwd in geval van brand. De sensor minimaliseert de kans op een vals alarm.

Enorm meetbereik - Het geweldige meetbereik tot wel 40 vierkante meter maakt deze melder geschikt voor zowel jouw kleine als grote (slaap)kamers en zelfs kantoorruimtes.

Vervangbare batterij - De rookmelder is voorzien van een 5 jaar batterij en is vervangbaar. Hierdoor kun je de levensduur van de melder kunt verlengen.

Deze melder kan worden opgehangen met schroeven en pluggen. Deze worden bijgeleverd en zorgen voor een stevige montage. Wil je liever niet boren en toch een stevige montage? Bestel dan onze 45 mm SAVS® magnetische montage set erbij.

Is deze rookmelder van X-Sense, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.

Met de X-Sense XS01-M rookmelder investeer je in maximale veiligheid en gemoedsrust voor jou en je dierbaren.

Productspecificaties

  • Merk: X-Sense
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • Verpakkingsinhoud: 3
  • EAN: 8720985800427
  • Inclusief montagemateriaal: Ja
  • Type alarmsignaal: Geluidssignaal
  • Geluidsniveau (db): 85
  • Testknop: Ja
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 8x4,8 (BxH)
  • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten