Xbox One De Sims 4 Deluxe Party Edition

1572407
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Sims 4 Deluxe Party Edition
Geniet van de vele extra's die deze Deluxe Party Edition jou biedt. Met De Sims 4 Deluxe Party Edition krijg je namelijk het Feestbeest Bonusmateriaal, Tot in de Vroege Uurtjes Bonusmateriaal en het Dierenhoedjes Bonusmateriaal. Deze uitbreidingen geven jou de meest stijlvolle outfits, feestdecoraties, lasershows en leuke dierenhoedjes die jouw Sims kunnen dragen.


Vertel complete levensverhalen
Het gesimuleerde leven is ongelofelijk rijk en kent meerdere facetten. De Sims biedt spelers persoonlijkheden en doelen die recht doen aan de schoonheid van het leven zelf, maar nu hebben de Sims in De Sims 4 zelf ook een emotioneel bewustzijn. Ze zijn in staat om een breed scala aan emoties te ervaren, die direct van invloed zijn op de manier waarop de game gespeeld wordt.


Leer de Sims op een nieuwe manier kennen
Spelers kunnen een nieuwe golf van Sims besturen; Sims die stuk voor stuk intelligenter zijn en meer unieke karaktereigenschappen dan ooit hebben. Het resultaat van deze verbeterde intelligentie is een nieuwe generatie Sims, die zich meer natuurlijk gedraagt en reageert dan voorheen. Verhalen hebben een dynamisch verloop terwijl Sims met elkaar omgaan, multitasken en elkaar op geheel nieuwe manieren leren kennen.


Creativiteit voor iedereen
De hulpmiddelen in De Sims 4 zijn totaal opnieuw opgebouwd, zodat ze nog krachtiger en intuïtiever zijn dan ooit tevoren. De manier waarop spelers de Sims en hun huizen tot leven kunnen brengen zal compleet veranderen. Spelers kunnen met behulp van 'Creëer-een-Sim' zelf de handen uit de mouwen steken en de Sims met de hand vormgeven. De Sims kunnen net als klei in vorm gekneed worden, alleen dan zonder de troep.


Het nieuwe 'Bouwen' geeft spelers krachtige hulpmiddelen in handen om snel en simpel huizen te bouwen, door kamers te slepen en installeren. Hiermee is het voor spelers nog sneller en eenvoudiger om droomhuizen te bouwen. Deze hulpmiddelen zijn zodanig ontwikkeld, dat spelers tijdens het creatieve bouwproces snel en flexibel te werk kunnen gaan.

Specificaties

  • Adviesleeftijd: vanaf 12 jaar
  • Games reeks: De Sims
  • Studio/ uitgever multimediagame: Electronic Arts
  • EAN: 5035223122609
  • Genre games: Simulatie
  • Platform: Xbox One

Beoordelingen

Gesponsorde producten