Xiaomi Mi Door and Window Sensor 2 - Deur- en raamsensor - Wit -

4149875
37.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Cstore
3,1 Sterren
Xiaomi Mi Door and Window Sensor 2 - Deur- en raamsensor - Wit -
37.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Gebruik deze sensor bijvoorbeeld om te kijken of er nog lampen aan staan, of de bench voor je hond nog open staat. Ook openstaande kastjes zijn met deze sensor te zien, of ontvang een melding als de koelkast nog open staat. Je kan het overal voor gebruiken! Is er activiteit? dan krijg je dat te zien op je mobiel!

Deur & Raamsensor voor Beveiliging

Deze sensoren kunnen onder andere voor beveiliging gebruikt worden. Plaats deze bijvoorbeeld op de voordeur en ramen en ontvang een notificatie als deze open gaat binnen een bepaalde tijd. Daarnaast kan er ook een melding worden gegeven als er bijvoorbeeld een raam nog open staat. Via de Xiaomi Home app zijn er verschillende scenes in te stellen om de functionaliteit uit te breiden. Bijvoorbeeld dat lampen gaan knipperen als een deur open gaat, of dat er een alarm afgaat. Hiervoor zijn bijvoorbeeld Yeelight lampen verkrijgbaar. 

Eenvoudig verbinden met een Bluetooth Gateway

De sensor maakt gebruik van Bluetooth om signalen door te geven. Hierdoor is er een Hub nodig welke Bluetooth ondersteunt. Bijvoorbeeld de Xiaomi Smart Home Hub is hiervoor geschikt. Via de Xiaomi Home app kunnen de apparaten eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden zodat meldingen doorgegeven worden.

Specificaties

  • Merk: Xiaomi
  • EAN: 6934177745874
  • Te bedienen via mobiele app: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten