Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro - Full HD Smart Mini Beamer - Android TV 9.0 -

4149869
913.78
Je kunt 182 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 182 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Max-ICT-B.V.
5 Sterren
Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro - Full HD Smart Mini Beamer - Android TV 9.0 -
913.78
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Uitstekende beeldkwaliteit

Met de Mi Smart Projector 2 Pro geniet je van verbluffende beeldprestaties. Dankzij de Full HD-resolutie  worden beelden weergegeven met levendige kleuren, scherpe details en een hoog contrast. Dit maakt de projector geschikt voor zowel films kijken maar ook het spelen van games. 

Geschikt in elke ruimte

Deze projector beschikt over LED-technologie. Hierdoor is het beeld helder en levendig, zelfs overdag wanneer er veel licht is. De projectieverhouding van de beamer is 1,1:1 waardoor er veel flexibiliteit is voor kijkafstand. Zelfs in een kleine ruimte kan op deze manier worden genoten van een groot beeld. 

Met Google Assistant

De Mi Smart Projector 2 Pro is voorzien van Android TV, waardoor je eenvoudig toegang hebt tot al je favoriete apps, zoals Netflix, Videoland en YouTube. Met de ingebouwde Google Assistant kun je de projector bedienen met je stem. Het is ook mogelijk om de projector te verbinden met andere slimme apparaten in je huis, zodat je een geïntegreerd smart home-entertainmentsysteem kunt creëren.

Ingebouwde luidsprekers

De projector beschikt over ingebouwde luidsprekers. Hierdoor geniet je van hoogwaardig geluid, maar kan je ook externe luidsprekers aansluiten via de Bluetooth- of HDMI-poorten voor een meeslepende audio-ervaring. Geniet van je favoriete muziek direct vanaf je telefoon. Verbinding maken met de Mi Smart projector 2 Pro is erg eenvoudig door de ingebouwde Chromecast. Dit maakt het eenvoudig media om media te kunnen streamen vanaf je telefoon, tablet of laptop. 

Productspecificaties

  • Merk: Xiaomi
  • EAN: 6934177730061

Beoordelingen

Gesponsorde producten