Xiaomi Redmi Watch 3 Smartwatch - GPS - Bluetooth Telefoongesprekken - Zwart -

4005392
193.59
Je kunt 38 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 38 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Cstore
3,1 Sterren
Xiaomi Redmi Watch 3 Smartwatch - GPS - Bluetooth Telefoongesprekken - Zwart -
193.59
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Helder en groot scherm

De Redmi Watch 3 heeft een helder AMOLED-touchscreen van 1,75-inch. Het scherm is erg helder waardoor je moeiteloos je meldingen, berichten en fitnessstatistieken bekijken, zelfs in fel zonlicht. Die display is groot waardoor je eenvoudig alle functies kunt bedienen. Het horloge beschikt over een breed scala aan mogelijke wijzerplaten. 

Ingebouwde GPS

Het horloge is uitgerust met 120 sport modi, zoals hardlopen, fietsen en zwemmen. Door middel van de ingebouwde GPS kun je je afgelegde routes nauwkeurig bijhouden tijdens het hardlopen, wandelen of fietsen, zonder dat je je telefoon bij je hoeft te hebben. Bovendien kan het horloge je gezondheid bijhouden. De Redmi Watch 3 monitort onder andere het zuurstofgehalte in je bloed, hartslag en kwaliteit van slaap.

Waterbestendig

Het horloge is waterbestendig tot 5 atm oftewel 50 meter, waardoor je het horloge ook kunt dragen tijdens het zwemmen of douchen. De batterij van de Redmi Watch 3 gaat tot wel 12 dagen mee, zodat je het horloge lange tijd kunt gebruiken zonder op te laden. Het horloge kan worden opgeladen door middel van een magnetisch oplaadstation. 

Beantwoord spraakoproepen

Met de Redmi Watch 3 is het mogelijk om spraakoproepen te beantwoorden wanneer het horloge een bluetooth verbinding heeft met de telefoon. Ook kan is Alexa ingebouwd en kan je zo eenvoudig opdrachten geven.

Comfortabel te dragen

Met zijn slanke en moderne design past de Redmi Watch 3 perfect om je pols en is het een stijlvol accessoire voor elke gelegenheid. Het horloge is bovendien erg licht van gewicht en is daardoor erg comfortabel te dragen de hele dag. 

Productspecificaties

  • Merk: Xiaomi
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 6941812705827

Beoordelingen

Gesponsorde producten