Y900 2CH Dual 4.0 inch LCD FullHD dashcam

3878973
39.00
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Y900 2CH Dual 4.0 inch LCD FullHD dashcam
39.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze Dashcam Y900 heeft twee camera's die tegelijk beelden kunnen opnemen. De meegeleverde externe camera kan op de achterruit worden bevestigd zodat ook achter de auto gefilmd wordt. De onopvallende kleine externe camera filmt met VGA resolutie en is tevens uitgerust met LED's voor beter beeld in het donker bij het achteruit rijden (dient apart te worden aangesloten, kabel hiervoor is meegeleverd). De beelden van de achter camera worden namelijk ook op het 4" scherm getoond. De camera wordt geleverd met een 6 meter lange kabel om de kleine bumper camera op iedere gewenste plek te monteren.

4.0 inch LCD scherm

Door het grote 4.0 inch scherm op de Dashcam Y900 worden de beelden overzichtelijk weergegeven. De beelden van de achter camera worden via PIP (Picture in Picture) weergegeven in beeld. Tevens kunnen uiteraard de menu instellingen op het scherm worden gewijzigd.

140° Wide angle lens

Door de 140 graden wide angle lens op deze Dashcam Y900 dashcam heeft de camera een erg groot bereik en wordt een groot gedeelte vanuit de auto gefilmd. De achtercamera heeft een kijkhoek van 90 graden.

Ingebouwde speaker en microfoon

Deze Dashcam Y900 dashcam heeft een ingebouwde speaker en microfoon. Geluid wordt dus door de camera opgenomen en kan ook via de camera worden afgespeeld.

Cycle recording

De Dashcam Y900 ondersteund cycle recording, waardoor oude beelden van de MicroSD kaart automatisch worden verwijderd en overschreven voor nieuwe als de kaart vol is. Hierdoor kan bij een volle MicroSD kaart gewoon worden door gefilmd. De camera ondersteunt SD kaarten tot 32gb.

De laatste firmware voor Allcam is hier te downloaden.

Productspecificaties

  • Merk: Allcam
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: Dashcam Y900, Achter camera met 6 meter kabel, 12v sigarettenvoeding, USB kabel, Houder met zuignap, Handleiding (Engels)
  • EAN: 2552267765102
  • Type extern geheugenslot: Micro SD
  • Kleur: Zwart
  • Energiebron: Accu/Batterij

Beoordelingen

Gesponsorde producten