YNONA Fruitschaal - 3 Laags - Zwart - Fruitmand - Fruitmand Metaal - Etagère - Decoratie Schaal

3938825
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DealDonkey
4,2 Sterren
YNONA Fruitschaal - 3 Laags - Zwart - Fruitmand - Fruitmand Metaal - Etagère - Decoratie Schaal
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Fruitschaal - 3 Laags - Zwart - Fruitmand - Fruitmand Metaal - Etagère - 3 lagen Decoratie Schaal - Voor Fruit

De YNONA Fruitschaal 3 laags etagère is speciaal ontworpen is om stabiel te blijven staan. Het is een perfecte aanvulling voor in de keuken of huiskamer om vers fruit in te bewaren en te presenteren. In deze zwarte drie laags metalen fruitschaal blijft het fruit langer vers en heb je tegelijkertijd een mooie decoratieve aanwinst in huis. Deze YNONA fruitschaal 3 laags past in ieder interieur en gaat jarenlang mee.

Tijdloos en stijlvol

Het tijdloze en stijlvolle ontwerp van de fruitschaal in combinatie met de mooie uitstraling zorgt voor een verrijking van de keuken of huiskamer. Of misschien staat deze fruitschaal binnenkort wel bij jou op het werk of op de bar van je (sport)club.

YnoNa Fruitschaal - Etagère. Uit één deel gemaakt

De YnoNa fruitschaal is uit één deel gemaakt en is dus geen bouwpakket. Het voordeel hiervan is dat de fruitschaal één stevig geheel is en blijft. Dus geen last van wiebelige mandjes die boven elkaar hangen en met regelmaat uit elkaar vallen, maar één stabiel geheel. Veel fruitschalen zijn voorzien van drie pootjes aan de onderkant, dit maakt een fruitschaal van drie etages gevuld met fruit instabiel waardoor deze sneller zal omvallen. Bij WannaBrands hebben wij daarom speciaal deze stabiele fruitschaal ontworpen, met een ronde platte bodem die met zijn gehele onderkant op de ondergrond rust. Vul de fruitschaal met de heerlijkste fruitsoorten zonder dat deze instabiel wordt.

Niet alleen voor fruit

De YnoNa fruitschaal is natuurlijk niet alleen geschikt voor het bewaren van vers fruit en groente, gebruik hem ook voor heerlijke verse broodjes tijdens een lunch, brunch of een (kinder)feestje voor bijvoorbeeld cup cakes, koekjes, chocolade en nog veel meer. Organiseer een gezellige High Tea en deze stijlvolle zwarte etagère is het middelpunt met al het lekkers erin.

Specificaties

  • Merk: YNONA
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8720615330003
  • Vorm: Rond
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 30x30x45 (ØxLxH)
  • Diameter (cm): 30.0
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 850.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten