Zebra Labelprinter ZD421D - Direct Thermisch - WLAN - LAN - USB - BT - 203DPI - Zwart

4150758
657.99
Je kunt 131 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 131 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DutchLabelStore.NL
4 Sterren
Zebra Labelprinter ZD421D - Direct Thermisch - WLAN - LAN - USB - BT - 203DPI - Zwart
657.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Zebra ZD421 WLAN + USB Etiketprinter, met het modelnummer ZD4A042-D0EW02EZ, is een geavanceerde labelprinter die precisie, snelheid en betrouwbaarheid naar een hoger niveau tilt. Of je nu werkt aan een klein kantoorproject of een grootschalige industriële toepassing, deze printer biedt de perfecte balans tussen gebruiksgemak en professionele resultaten.

Start u met uw webshop en gaat u veel paketten verzenden met vervoerders zoals PostNL, DHL, DPD, UPS of TNT, dan hebben wij voor u de perfecte starterset! Je kunt direct aan de gang met het printen van verzendetiketten. 

Krachtige Prestaties: Met de Zebra ZD421 ben je verzekerd van uitstekende prestaties. Dankzij de geavanceerde printtechnologie levert deze printer haarscherpe etiketten met een hoge resolutie. Of je nu barcodes, afbeeldingen, tekst of variabele data afdrukt, elke afdruk is consistent en van topkwaliteit.

Eenvoudige Connectiviteit: De LAN-connectiviteit van de ZD421 zorgt voor een snelle en betrouwbare verbinding met je computer of ander apparaat. Dit maakt de printer ideaal voor directe afdrukbehoeften zonder gedoe met netwerkconfiguraties.

Gebruiksvriendelijk Ontwerp: De ZD421 is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Het intuïtieve kleurentouchscreen zorgt voor een moeiteloze bediening en navigatie door de printerinstellingen. Met een gestroomlijnd laden van etiketten en linten, samen met duidelijke visuele aanwijzingen, verloopt het hele afdrukproces soepel en efficiënt.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Deze etiketprinter is gebouwd om langdurige prestaties te leveren, zelfs in veeleisende omgevingen. Met een stevige constructie en hoogwaardige materialen kan de ZD421 bestand zijn tegen dagelijks gebruik en blijft hij consistent hoogwaardige etiketten produceren.

Flexibele Toepassingsmogelijkheden: Of je nu in de detailhandel, logistiek, gezondheidszorg, productie of een andere sector werkt, de Zebra ZD421 is veelzijdig genoeg om aan al je etiketteringsbehoeften te voldoen. Met ondersteuning voor verschillende labelformaten en typen, biedt deze printer de flexibiliteit die je nodig hebt voor diverse projecten.

Kies voor de Zebra ZD421 WiFI Etiketprinter en ervaar de perfecte combinatie van geavanceerde technologie, gebruiksgemak en betrouwbare prestaties. Kies voor de bijhorende DULA Etiketten om ook te besparen op de etiketten.

Productspecificaties

  • Merk: DULA
  • EAN: 5704174524335
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 220,8x177,5x150,7 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten