ZEUZ® Professionele 24+ Opties Premium Push up bord voor Thuis Trainen – Rug, Biceps, Triceps, borst & Schouders

3721206
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ben jij ook de dure abonnementskosten zat van fitnessscholen? Maar wil je wel fit blijven en een goed lichaam krijgen? Dan is het push up bord van ZEUZ iets voor jou! Door de vele trainingsmogelijkheden kan je perfect je gehele bovenlichaam trainen.

Het push up bord van ZEUZ
Deze opdruksteun die 24 verschillende posities kent, is het perfecte fitnessapparaat om thuis te beginnen met trainen. Je kan het zelf zo makkelijk of moeilijk mogelijk maken. Voor de beginners kan er bijvoorbeeld eerst op de knieën gestart worden, zodat er minder druk op de armen komt te staan. Voor de echte bodybuilders kunnen ook alle uitdagingen aangegaan worden door verschillende sets en spiergroepen te trainen heb je een perfecte zware training! Er word een trainingschema meegeleverd zodat je direct kan beginnen met trainen!

4 Spiergroepen
Door middel van de 24 verschillende push up opties, train je niet alleen je armen maar 4 verschillende spiergroepen, namelijk:
Rode gedeelte van het push up bord: Schouders
Blauwe gedeelte van het push up bord: Borst
Groene gedeelte van het push up bord: Triceps
Gele gedeelte van het push up bord: Rug

Volledige workout
Door het gebruiksvriendelijke ontwerp kan iedereen ermee aan de slag. Of je nou je conditie op peil wil houden of aan je spieren wil werken, je kan het allemaal zelf kiezen! Veel fitnessapparaten zijn duur en ook nog eens ingewikkeld in het gebruik. Het grote voordeel van dit product is dat je niet alleen veel ruimte bespaart, maar ook geld. Met het push up bod train je je schouders-, triceps-, borst- en rugspieren voortaan niet alleen sneller, maar ook een stuk effectiever.

Eenvoudig in gebruik
Het push up bord is in 2 minuten gemonteerd doordat je alleen de antislip accessoires onder het bord hoeft te bevestigen. Kies de spiergroep die je wil trainen en bevestig de handvaten in de gaten en je kan direct beginnen! Wanneer je klaar bent met de workout kan het push up bord gemakkelijk ingeklapt en opgeborgen worden.

Voordelen
- 24 Verstelbare opties om je armen te trainen
- Voor beginners en gevorderde
- Inclusief trainingsschema zodat je direct kan beginnen
- Met antislip accessoires
- Makkelijk meeneembaar door het inklapbare design
- Als beste uit de test gekomen

Specificaties
- Merk: ZEUZ
- Afmeting: 90 cm x 40 cm x 5 cm
- Inbegrepen: Push up bord, 2 handvaten, trainingsschema & anti slip bevestiging.
- Materiaal: Kunststof
- Kleur: Zwart, rood, blauw, groen & geel
- Gewicht: 3 KG

Wil je verandering maken in je gezondheid en een gezonder lichaam, wacht dat niet en begin vandaag met de verbetering voor jezelf!

Specificaties

  • Merk: ZEUZ
  • EAN: 8720094558523
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten