Zwaluw Lucifers – Klein Formaat – 8 Stuks - Veilig en Duurzaam

4055939
9.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PoetsenNL
3,9 Sterren
Zwaluw Lucifers – Klein Formaat – 8 Stuks - Veilig en Duurzaam
9.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van onze FOTO TAPE DUBBELZIJDIG - 250 STUKS. Doordacht ontworpen voor optimale gebruikservaring, is deze dubbelzijdige tape een essentieel hulpmiddel voor iedereen die regelmatig met fotoalbums werkt. Of je nu foto's plakt in fotoboeken, collages maakt of foto's bevestigt aan de muur, deze dubbelzijdige plakband zorgt voor een stevige hechting zonder je foto's te beschadigen. Met 250 stuks in een pak heb je genoeg tape voor al je foto-plakbehoeften.


Pluspunten

- Betrouwbare en sterke hechting: onze dubbelzijdige tape houdt je foto's veilig en stevig op hun plek. - Makkelijk in gebruik: de tape is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen zonder sporen achter te laten. - Veelzijdig: kan worden gebruikt voor het plakken van foto's in fotoboeken, voor collages of voor het bevestigen van foto's aan de muur. - Royale hoeveelheid: met 250 stuks in een pak heb je altijd genoeg tape bij de hand. - Veilig voor foto's: deze tape beschadigt je waardevolle foto's niet.

Gebruiksgemak

Onze dubbelzijdige tape is ontworpen voor eenvoudig gebruik. Het is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, zonder dat er resten achterblijven. Dit betekent dat je foto's altijd in perfecte staat blijven, zelfs als je besluit ze te verplaatsen of opnieuw te plakken.


Versatile Toepassingen

Of je nu een fervent scrapbooker bent, een fotograaf die prints wil ophangen, of je wilt gewoon je favoriete foto's in een album plakken, onze dubbelzijdige plakband is de perfecte keuze. Het is geschikt voor een breed scala aan toepassingen en zorgt altijd voor een veilige en betrouwbare hechting.


Specificaties

- Type: FOTO TAPE DUBBELZIJDIG - Aantal stuks: 250 - Kleur: Transparant - Materiaal: Tape - Toepassing: Geschikt voor fotoboeken, collages, muurbevestiging van foto's. - Gebruiksgemak: Makkelijk in gebruik, laat geen sporen achter bij verwijdering. - Veiligheid: Veilig voor foto's, beschadigt de foto's niet. - Hechting: Biedt sterke en betrouwbare hechting.

Specificaties

  • Merk: Zwaluw
  • EAN: 0000087149050

Beoordelingen

Gesponsorde producten