1x Glazen karaffen met dop 1 liter - Karaffen

3557552
12.25
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shoppartners
4,3 Sterren
1x Glazen karaffen met dop 1 liter - Karaffen
12.25
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Presenteer jouw favoriete koude dranken met klasse en gemak met onze glazen dikwandige karaf/schenkkan van Zeller. Deze karaf is speciaal ontworpen met een brede hals, waardoor je moeiteloos fruit of ijsklontjes kunt toevoegen voor een verfrissende twist aan jouw drankjes. Of het nu gaat om water, sappen of wijn, deze veelzijdige karaf is geschikt voor allerlei soorten koude dranken.

De karaf wordt geleverd inclusief een handige siliconen deksel om ongedierte en vuil buiten de karaf te houden, waardoor je drankjes altijd fris en schoon blijven. Met een afmeting van ongeveer D9,5 x H25,5 cm en een inhoud van ca. 1000 ml (1 liter), biedt deze karaf voldoende ruimte voor het serveren van drankjes tijdens diners, feestjes of gewoon voor dagelijks gebruik.

Gemaakt van hoogwaardig glas is deze karaf vaatwasserbestendig, maar handwas wordt aangeraden voor een langdurig behoud van de kwaliteit. Je ontvangt een exemplaar van deze prachtige glazen karaf, die een onmisbare toevoeging is aan jouw keukenbenodigdheden. Ontdek meer producten voor het serveren van koude dranken in de collectie Tafel dekken van Zeller.

Voordelen van dit artikel

  • Brede toepasbaarheid
  • Praktisch ontwerp
  • Hoogwaardige materialen

Zeller
Het merk Zeller staat voor mooier leven en praktisch wonen. Als specialist op het gebied van woonaccessoires en (klein)meubilair bieden zij een kwalitatief hoogwaardig assortiment tegen eerlijke prijzen.

Specificaties

  • Merk: Zeller
  • EAN: 8720276364003
  • Inhoud in liters: 1.0
  • Kleur: Transparant
  • Afmeting (cm): 9,5x9,5 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten