2BEFUN Luxe koffer geschikt voor PS5 - Accessoires - Playstation 5 case - Draagtas

3888766
49.95
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
2BEHOME
4,2 Sterren
2BEFUN Luxe koffer geschikt voor PS5 - Accessoires - Playstation 5 case - Draagtas
49.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Game jij ook graag waar en wanneer je wilt met al je vrienden, collega’s of familie? Deze reiskoffer geschikt voor de Playstation 5 is ideaal om jouw PS5, accessoires én spellen optimaal te beschermen tegen vallen en stoten. Daarnaast neem je jouw console zeer eenvoudig mee naar al je LAN-party’s, dankzij de comfortabele schouderband en handvat met extra grip. Wacht niet langer en bestel deze PS5 tas van 2BEFUN nu!

Optimale bescherming van jouw PS5 console en accessoires

Dankzij deze draagtas geschikt voor de Playstation 5 zijn je console, accessoires en spellen altijd optimaal beschermd tegen vallen en stoten. De tas is gemaakt van een harde buitenkant bedekt met nylon. Dit zorgt naast een goede bescherming ook nog eens voor een mooie elegante uitstraling. De binnenkant van de tas is gemaakt van zacht en lichtgewicht “EVA” schuim. Dit schuim absorbeert schokken en houdt je PS5 schadevrij. Daarnaast beschikt de case over handige veiligheidsbanden. Deze houden de console en accessoires veilig op hun plek!


PS5 koffer met extra ruimte voor accessoires

Deze koffer beschikt over een op maat gemaakt vak voor de Playstation 5 console en de Dualsense draadloze controllers. Daarnaast heeft deze case een handig vak voor de accessoires, zoals opladers, spellen of je headset. Dit vak wordt door middel van een sterk netje en een stevige rits gescheiden van de PS5 en controllers. Hiermee voorkom je dat de spellen en accessoires beschadigingen aanbrengen aan de console!


Verstelbare schouderband en handvat met extra grip

Deze meeneemtas geschikt voor de PS5 beschikt over een handvat met extra grip. Ook wordt er een verstelbare schouderband bijgeleverd. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om de PS5 koffer comfortabel bij je te dragen!


Jouw voordelen:• Optimale bescherming van je PS5 en accessoires


Overal eenvoudig mee te nemen dankzij handig en stevig ontwerp


Extra ruimte voor accessoires, zoals kabels, spellen en meer


Inclusief verstelbare schouderband en handvat met extra grip


1 Jaar garantie & Levenslange klantenservice

Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Om onze klanten optimaal te bedienen, hanteren wij een royale garantietermijn van 1 jaar. Wanneer binnen deze 12 maanden problemen optreden bij normaal gebruik, vervangen wij jouw product altijd gratis!


Wil je ook van deze voordelen genieten? Plaats dan nu deze koffer geschikt voor de Playstation 5 in jouw winkelmandje en geniet van de kwaliteit van 2BEFUN!

Specificaties

  • Merk: 2BEFUN
  • EAN: 8719327652725
  • Kleur: Grijs
  • Afmeting (cm): 45x40x12 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten