2BEHOME 6XL Drogerballen voor wasdrogers - Gemaakt van 100% Nieuw-Zeelandse schapen wol - Wasdrogerballen - Droogballen

3992161
19.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
2BEHOME
4,2 Sterren
2BEHOME 6XL Drogerballen voor wasdrogers - Gemaakt van 100% Nieuw-Zeelandse schapen wol - Wasdrogerballen - Droogballen
19.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Introduceer duurzaamheid en efficiëntie in je wasroutine met deze set van 6 XL drogerballen voor wasdrogers van 2BEHOME, gemaakt van 100% Nieuw-Zeelandse schapenwol. Deze milieuvriendelijke drogerballen van wol zijn niet alleen beter voor de planeet, maar ook voor je portemonnee! Ze zijn gemaakt van hoogwaardige, dier- en milieuvriendelijke materialen en bevatten dus geen chemische stoffen. Daarnaast ben je verzekerd van kreuk- en knoopvrij wasgoed. Wacht dus niet langer en geniet van al deze voordelen met deze set met 6 XL drogerballen!

Jouw voordelen:

  • Gemaakt van 100% Nieuw-Zeelandse schapenwol
  • Dier- en milieuvriendelijke materialen
  • 1000 droogbeurten herbruikbaar
  • Wasgoed 40% sneller droog
  • Kreuk- en knoopvrij wasgoed
  • Bespaar op de energierekening (goed voor de portemonnee!)

Herbruikbaar en kostenbesparend

Onze wasdrogerballen set is ontworpen om tot wel 1000 droogbeurten herbruikbaar te zijn, waardoor je zowel geld als natuurlijke hulpbronnen bespaart. Bovendien wordt de levensduur van zowel je kleding als je wasgoed verhoogd door het gebruik van deze XL drogerballen!

Sneller drogen en energiebesparing

Ervaar het gemak van 40% sneller drogen en bespaar op je energierekening. Deze drogerballen schapenwol zorgen voor een betere luchtcirculatie in je droger, waardoor je kleding sneller droogt en je minder lang hoeft te wachten op je schone was.

Kreuk- en knoopvrij wasgoed

Zeg vaarwel tegen kreukels en knopen in je wasgoed! Onze drogerballen helpen je kleding te ontwarren en kreukvrij te houden, waardoor je minder tijd kwijt bent aan het strijken en opvouwen van je kleding.

Gebruik en formaat

Voor een kleine was gebruik je 4 drogerballen, en voor een grote was gebruik je alle 6 de drogerballen. De drogerballen hebben een diameter van circa 7 cm, vergelijkbaar met het formaat van een tennisbal. Het voordeel van deze wolle drogerballen ten opzichte van tennisballen is dat de drogerballen geen bonkend geluid maken in de machine!

Handig opbergzakje

De 6 XL drogerballen van 2BEHOME worden geleverd in een handig opbergzakje, zodat je ze gemakkelijk kunt bewaren en meenemen.

Ga voor een milieubewuste en kostenbesparende oplossing met onze set van 6 XL Drogerballen van Nieuw-Zeelandse schapenwol. Voeg ze vandaag nog toe aan je wasroutine en geniet van een snellere, efficiëntere en duurzamere manier van wassen!

1 Jaar garantie & Levenslange klantenservice

Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Om onze klanten optimaal te bedienen, hanteren wij een royale garantietermijn van 1 jaar. Wanneer binnen deze 12 maanden problemen optreden bij normaal gebruik, vervangen wij jouw product altijd gratis!

Wil je ook van deze voordelen genieten? Plaats dan nu deze XL drogerballen in jouw winkelmandje en geniet van de kwaliteit van 2BEHOME!

Productspecificaties

  • Merk: 2BEHOME
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8719327768419
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 7x7x7 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 258.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten