2BEHOME Roundnet set inclusief 3 ballen, ballenpomp en handige meeneemtas - Geschikt voor spikeball / roundball - Geel

3873340
49.95
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
2BEHOME
4,2 Sterren
2BEHOME Roundnet set inclusief 3 ballen, ballenpomp en handige meeneemtas - Geschikt voor spikeball / roundball - Geel
49.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Speel jij deze #1 2BEHOME Roundball game binnenkort al met jouw vrienden of familie? Dit buitenspel genaamd 'Roundball' is ideaal om te spelen waar jij maar wilt! Deze 2BEHOME Roundball set is eenvoudig mee te nemen, waardoor jij overal kan genieten van de leukste en sportiefste rage van het moment. Met dit gezellige en actieve spel creëer je ongetwijfeld de leukste tijd van je leven. Deze roundnet set is uitermate geschikt om Roundball of Smashball te spelen! Wacht niet langer en koop nu!

Jouw voordelen:

Een complete set inclusief roundnet, 3 ballen, ballenpomp, opbergtas en een (spel) handleiding


Gezellig en sportief speelplezier voor jong en oud


Zowel binnen als buiten te gebruiken


Eenvoudig mee te nemen voor optimaal speelplezier


Goede training van conditie en behendigheid


Kleur: Geel met zwart


De leukste tijd van je leven met al je vrienden en familie!

Gezellig en sportief speelplezier voor jong en oud

Deze 2BEHOME roundball set is zeer eenvoudig mee te nemen, doordat alle onderdelen binnen een handomdraai aan elkaar zijn te koppelen. Met het handige opbergtasje neem je de complete set altijd mee naar jouw favoriete speelplek. Hierdoor speel je het #1 balspel op het strand, in het park, thuis of op vakantie!

2BEHOME Roundball set is ook een goede training voor conditie en behendigheid

Met dit balspel train je op een speelse manier ook je conditie en behendigheid. Doordat jij en je vrienden constant in beweging zijn werken jullie allemaal aan een betere gezondheid. Hierdoor is dit een ideaal binnen- én buitenspel voor zowel volwassen als kinderen!

De beste set op de markt die geschikt is om Smashball of Roundball te spelen! Wat zit erin de set?

In deze set zit een roundnet, 3 ballen en alle overige onderdelen om het spel eenvoudig in elkaar te zetten. Uiteraard worden al deze onderdelen geleverd met een handig meeneemtasje. Hierdoor kun je alle onderdelen veilig en makkelijk opbergen en meenemen!

Hoe speel je het spel?

Je kunt dit balspel in je eentje spelen, maar natuurlijk ook met meerdere spelers. De meest gespeelde manieren zijn 2 tegen 2 of 1 tegen 1. Hierbij mogen alle spelers rondom het net bewegen en mag de bal per team maximaal 3 keer worden geraakt, voordat het andere team aan set is. Komt de tegenstander niet meer bij de bal? Dan gaat het punt naar jouw team! Uiteraard kun je ook eigen spelregels en variaties bedenken om het spel nog leuker te maken!


Speel je het spel in je eentje? Dan kun je de trampoline tegen een schuine muur plaatsen. Je kunt de bal dan tegen het net spelen en weer opvangen of terugslaan. Hierdoor train je jouw behendigheid en conditie op een leuke manier! Deze 2BEHOME set is uitermate geschikt om Roundball te spelen alleen of met je vrienden!

De duurzaamheid van 2BEHOME

De 2BEHOME Roundball set en het verpakkingsmateriaal zijn gemaakt van eco-vriendelijk materiaal. We denken graag mee over de wereld van morgen.

1 Jaar garantie & Levenslange klantenservice

Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze 2BEHOME Roundball sets. Om onze klanten optimaal te bedienen, hanteren wij een royale garantietermijn van 1 jaar. Wanneer binnen deze 12 maanden problemen optreden bij normaal gebruik, vervangen wij jouw product altijd gratis!


Wil je ook van deze voordelen genieten en het spel Roundball of Smashball spelen? Plaats dan nu deze set in jouw winkelmandje en geniet van de kwaliteit van 2BEHOME!

Specificaties

  • Merk: 2BEHOME
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Verpakkingsinhoud: Volledige set
  • EAN: 8720299387836
  • Kleur: Geel
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten