2BEHOME Whiskey set met decanteer karaf - incl. 2 whiskey glazen en 6 whiskey stones en luxe geschenkdoos - Whisky

3873345
59.95
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
2BEHOME
4,2 Sterren
2BEHOME Whiskey set met decanteer karaf - incl. 2 whiskey glazen en 6 whiskey stones en luxe geschenkdoos - Whisky
59.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een echte Whiskey liefhebber drinkt zijn drank koud, maar wel onverdund. Deze luxe en complete Whiskey karaf set inclusief whiskey glazen en whiskey stones is dan ook alles wat je nodig hebt om een indrukwekkende Whiskey te serveren. Dankzij de stevige decanteer karaf kun jij je Whiskey met minder zuurstof bewaren. Hierdoor blijft jouw drank altijd zijn beste smaak behouden. De prachtige geschenkdoos maakt deze set het ideale cadeau om te geven, of gewoon voor jezelf. Je kunt de kristallen decanteer karaf ook gebruiken voor andere dranken, zoals Cognac, Rum, Amaretto en meer!

Whiskey Set met decanteerkaraf, whiskey glazen en whiskey stones

Het geheim van een heerlijke koude whiskey die ultiem op smaak blijft? De luxe whiskey stones uit deze set zorgen voor optimale verkoeling van de drank, zonder het waterige effect wat normale ijsklontjes met zich meebrengen. Zo serveer je jezelf en je gasten een overheerlijke whiskey die indruk maakt. Dankzij de decanteerkaraf bewaar jij je Whiskey met zo min mogelijk smaakverlies door bijvoorbeeld zuurstof. Wanneer je nog een halve fles Whiskey hebt staan komt hier veel zuurstof bij in de fles. Hierdoor kan de smaak van de Whiskey minder lekker worden! Wanneer je de Whiskey overschenkt in de decanteerkaraf komt hier minder zuurstof bij, waardoor de Whiskey zijn heerlijke smaak behoud!

Waarom Whiskey liefhebbers fan zijn van deze complete 2BEHOME Whiskey karaf Set:

• Complete karaf set - Whiskey serveer je natuurlijk alleen in stijl met een decanteer kan en échte whiskey glazen. Maar natuurlijk wel met de pure, onverdunde whiskey smaak. Geniet van de maximale whiskey ervaring met twee luxe glazen, 6 whiskey stones, een tang, een handig opbergzakje en natuurlijk de decanteer karaf!


• Extra koude whiskey stones - In plaats van de echte stenen die veel andere aanbieders leveren, profiteer je bij 2BEHOME van unieke whiskey stenen die je drank extra koud houden. Geniet van de lusten van een ijsklontje, maar dan zonder de lasten!


• Hygiënisch - Serveer je jouw whiskey ‘gewoon’ gemiddeld of schenk je jouw drankje in in stijl? Dankzij de bijgeleverde tang plaats je de whiskey stones netjes en hygiënisch in het glas. Zo haal je de ervaring van een luxe hotelbar in huis!


• Maximaal genieten - Streel je smaakpapillen met de unieke smaak van pure whiskey en geniet thuis op de bank van intense ontspanning. Van een romantische avond met je partner tot gezelligheid met vrienden of gewoon even helemaal niks. Haal het gevoel van een avondje uit moeiteloos naar je eigen huiskamer.

Dit wil je nog meer weten over de 2BEHOME Whiskey Set:

• Inhoud: 1 Luxe geschenkdoos, 1 Decanteer karaf, 2 Whiskey glazen, 6 Whiskey stenen, 1 knijptang en 1 fluwelen opbergzakje.


• Duurzaam: De volledige set is gemaakt van eco-vriendelijk materiaal. Wij denken graag mee over de wereld van morgen

• 1 Jaar garantie & Levenslange klantenservice

• 100% tevredenheidsgarantie: Niet goed? Geld terug!

Hoe gebruik je de whiskey stenen?

Stap 1: Spoel de whiskey stenen af onder de kraan zodat ze een beetje vochtig zijn.

Stap 2: Leg de whiskey stenen voor minimaal twee uur in de vriezer (Doe ze langer in de vriezer voor langdurig gebruik)

Stap 3: Doe drie whiskey stenen in het whiskeyglas met de meegeleverde tang (drie whiskey stenen per glas)

Wil je ook van deze voordelen genieten en handig de lekkerste whiskey serveren met deze set? Plaats dan nu deze whiskey karaf set in jouw winkelmandje en geniet van de kwaliteit van 2BEHOME!

Let op: Ben je opzoek naar deze Whiskey set zonder decanteer karaf? Kijk dan in de Bol.com winkel van 2BEHOME! Hier vind je dezelfde set, maar dan alleen zonder de decanteer karaf!

Productspecificaties

  • Merk: 2BEHOME
  • EAN: 8719327768402
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting (cm): 21x36x11,5 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 2.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten