4gardenz® Parasol Kruisvoet voor Verzwaringstegels 77x77x31 cm - Zwart

3631622
49.75
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4Goodz
4,2 Sterren
4gardenz® Parasol Kruisvoet voor Verzwaringstegels 77x77x31 cm - Zwart
49.75
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Parasol Kruisvoet voor Verzwaringstegels van 4gardenz® biedt een solide en betrouwbare oplossing voor het verankeren van uw parasol, waardoor u geniet van schaduw en comfort zonder zorgen over stabiliteit. Met zijn robuuste constructie en doordachte ontwerp is deze kruisvoet de perfecte metgezel voor uw buitenruimte, of het nu gaat om een patio, terras of tuin.

Duurzame poedercoating in zwart:
De Parasol Kruisvoet is voorzien van een hoogwaardige poedercoating in een elegante zwarte afwerking, die niet alleen een stijlvolle uitstraling biedt, maar ook duurzaamheid en bescherming tegen de elementen garandeert. Deze coating verlengt de levensduur van het product en behoudt zijn esthetische charme.

Inclusief twee stelschroeven:
Met de meegeleverde stelschroeven kunt u de kruisvoet stevig aan uw parasol bevestigen, waardoor een veilige en stabiele ondersteuning wordt gegarandeerd. Deze verstelbare schroeven zorgen voor een eenvoudige en nauwkeurige aanpassing, zodat de parasol perfect kan worden uitgelijnd en vastgezet.

Geschikt voor verschillende parasolafmetingen:
De Parasol Kruisvoet is ontworpen om compatibel te zijn met parasols van verschillende diameters, waaronder 35 mm, 38 mm en 48 mm. Hierdoor is het een veelzijdige keuze die geschikt is voor een breed scala aan parasolmodellen en -stijlen. Om aan verschillende behoeften te voldoen, worden er drie vulbussen meegeleverd met de kruisvoet. Deze vulbussen bieden extra stabiliteit en kunnen worden aangepast aan de specifieke diameter van uw parasol, waardoor een stevige basis wordt gecreëerd, zelfs bij winderige omstandigheden.

Extra sterk ontwerp:
De Parasol Kruisvoet is vervaardigd met aandacht voor detail en vakmanschap, met gebruikmaking van hoogwaardige materialen die een uitstekende duurzaamheid en sterkte garanderen. Dit zorgt voor een betrouwbare ondersteuning van uw parasol gedurende vele seizoenen.

Geschikt voor bijna elke parasol:
Of u nu een traditionele of moderne parasol heeft, de Parasol Kruisvoet biedt een universele pasvorm die geschikt is voor bijna elke parasol. Dit maakt het een veelzijdige keuze die perfect is voor zowel particulier gebruik als commerciële toepassingen.

Verstevigbaar met vulbare parasolvoeten of grindtegels:
Voor extra stabiliteit en gewichtsverdeling kan de Parasol Kruisvoet worden verstevigd met vulbare parasolvoeten of met grindtegels. Hierdoor kunt u de kruisvoet aanpassen aan uw specifieke behoeften en omgevingsomstandigheden, waardoor een nog stevigere verankering wordt gegarandeerd.

Kortom, de Parasol Kruisvoet voor Verzwaringstegels van 4gardenz® combineert duurzaamheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak in één elegant ontwerp, waardoor u optimaal kunt genieten van uw buitenruimte met gemoedsrust en comfort.

Werkt onder andere perfect in combinatie met verzwaringstegels  8720572200241  4gardenz® universele 4-delig Parasolvoet Verzwaring set tot 80 kg

Specificaties:

  • Parasolhouder om tegels tegen aan te leggen of verzwaringset
  • Geschikt voor doorsnede parasol Ø 35, 38, 48 mm
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: metaal
  • Afmetingen: 77x77x31 cm
  • Gewicht: 2 kg
  • Bijpassende vulbare tegels: 8720572200241  universele 4-delig Parasolvoet Verzwaring set tot 80 kg


4gardenz®: betaalbare producten voor de tuin
Doordat wij direct zaken doen met de producent levert 4gardenz tuin artikelen en tuin benodigdheden voor een betaalbare prijs. Trend artikelen en basis artikelen voor de tuin koop je bij 4gardenz! We zijn steeds op zoek naar goede producten voor een betaalbare prijs en zorgen zo voor een gevarieerd aanbod tuin artikelen. 4gardenz® is een merk van 4Goodz, een Nederlandse importeur van diverse productgroepen waaronder tuin gerelateerde producten. Het staat voor kwaliteit, trends en innoverende producten en technieken en constante vernieuwing. 

Productspecificaties

  • Merk: 4gardenz
  • EAN: 8720572201422
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 77x77x31 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 2000.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten