5- delige comedonenlepel set met spiegel

4191412
9.95 7.96
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
HomeLiving
4,4 Sterren
5- delige comedonenlepel set met spiegel
9.95 7.96
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Verwijder puistjes en mee-eters met de LYVION comedonenset

Heb je last van puistjes en knijp je ze regelmatig uit? Dan is de kans groot dat je huid beschadigd raakt. De meeste mensen knijpen vaak te hard en gebruiken hun vingers, wat niet hygiënisch is. Het resultaat? Je huid raakt geïrriteerd en de acne verslechtert. Comedonen zijn ervoor gemaakt om dit klusje op een veilige en hygiënische manier te klaren. De complete LYVION comedoneneset bevat alles wat jij nodig hebt om ieder puistje te behandelen.

Producteigenschappen

De comedonenset bevat vijf verschillende comedonen, ieder met twee zijdes. Alle lepels hebben hun eigen formaat. Dat maakt de set geschikt voor het behandelen van acne in alle soorten en maten. Doordat de producten van RVS zijn gemaakt, zijn ze ontzettend makkelijk om te reinigen. Er ontstaat geen roest en het is geen probleem om water en desinfecterende middelen te gebruiken. Dat is belangrijk, want bij goede huidverzorging staat hygiëne voorop. De set wordt geleverd in een handig opberghoesje. Hiermee houd je ze schoon en voorkom je dat je een van de lepels kwijtraakt.

Hoe gebruik je een comedonenlepel?

Comedonen maken het eenvoudig om puistjes en mee-eters te verwijderen. Dat doe je als volgt: Reinig je gezicht en handen. Open je poriën door je huid te stomen boven een hete kom water. Prik gesloten mee-eters door met behulp van de scherpe punt. Zoek een comedonelepel in de set die de juiste omvang heeft. De lepel moet op de huid rond het puistje drukken, maar niet op het puistje zelf. Plaats de lepel op de huid rondom je acne en druk zachtjes. Verwijder loskomend pus en talg met een schoon doekje.

Productspecificaties

  • Merk: LYVION
  • EAN: 8719688010356

Beoordelingen

Gesponsorde producten