Aanraking is iets wonderlijks

3668958
22.49
Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Paagman
4,1 Sterren
Aanraking is iets wonderlijks
22.49
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Welke invloed heeft aanraking op je perceptie van de wereld? Hoe kan het dat langzame aanraking krachtigere emoties overbrengt dan snelle aanraking? Waarom kun je jezelf niet kietelen? Dit op wetenschap gebaseerde stripverhaal behandelt deze vragen en meer, onthult de complexiteit van aanraking en verkent de kracht en grenzen ervan.

Aanraking helpt je echt te voelen. Door fysiek contact met de ruimte en met anderen doe je via je lichaam kennis op. 'Aanraking is iets wonderlijks' viert de kracht van inwendige aanraking (interoceptie) en bekijkt hoe we onze vaardigheden om contact te maken met anderen kunnen bevorderen voor meer vreugde, verbondenheid en vitaliteit.

Steve Haines werkt al ruim 25 jaar lichaamsgericht in de zorg. Door inzichten in de wetenschap van pijn en trauma is zijn benadering van genezing veranderd. Hij heeft opleidingen gevolgd in yoga, shiatsu, craniosacraaltherapie en TRE (Trauma Releasing Exercises) en geeft over de hele wereld les in TRE en craniosacraaltherapie. Bij zijn behandelingen maakt hij gebruik van beweging, kennisoverdracht, belichaamd bewustzijn en slow touch om mensen te helpen vrijer te bewegen en meer aanwezig te zijn. Steve woont en werkt in Londen en Genève.

Sophie Standing is als illustrator en ontwerper gespecialiseerd in menswetenschappen. Het is haar passie om de communicatie over en het begrip van welzijn te verbeteren door illustratie. Ze werkt met professionals op het gebied van gezondheid samen om visuele inhoud te creëren die informatie op een aantrekkelijke en toegankelijke manier presenteert.

Productspecificaties

  • EAN: 9789463160728
  • Boek genre: Gezondheid- & Psychologieboeken
  • Bindmethode: Paperback
  • Auteur: Steve Haines
  • Taal: Nederlands

Beoordelingen

Gesponsorde producten