Beenverhoger

3784940
65.98
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zorgthuiswinkel-nl
4,2 Sterren
Beenverhoger
65.98
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

 

Dit ergonomisch ontworpen beenkussen is speciaal gemaakt om gezwollen benen te ondersteunen en de bloedsomloop te bevorderen. Het is ideaal voor gebruik in bed of op een vlakke ondergrond. Het kussen is gemaakt van hoogwaardig polyurethaanschuim met een toplaag van traagschuim van 2 cm die zorgt voor extra comfort en ondersteuning. Bovendien heeft het een afneembare hoes die eenvoudig gewassen kan worden.

Dit beenkussen is ontworpen om gezwollen benen te verlichten en kan helpen de bloedcirculatie te verbeteren. Het biedt een comfortabele ondersteuning voor de benen, of je nu in bed ligt of op een ander vlak oppervlak rust. Het schuim met hoge dichtheid zorgt voor stabiliteit en comfort, terwijl de ergonomische vorm ervoor zorgt dat het kussen goed aansluit op de contouren van je benen.

Met afmetingen van 620x415x170 mm biedt dit beenkussen voldoende ruimte om je benen te ondersteunen. Ondanks zijn grootte is het kussen lichtgewicht, met een nettogewicht van slechts 0,9 kg, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen en te gebruiken is. De afneembare hoes maakt het ook gemakkelijk om het kussen schoon te houden en te wassen indien nodig.

Geef je benen het comfort en de ondersteuning die ze verdienen met dit hoogwaardige beenkussen.

Specificaties

  • Merk: Aidapt
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 5021196673774
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Foam
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 900.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten