Mes met riem - gewicht verstelbaar

3726592
22.47
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zorgthuiswinkel-nl
4,2 Sterren
Mes met riem - gewicht verstelbaar
22.47
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

 

Verstelbaar en Comfortabel Mes voor Beperkte Handbediening

Het verstelbare mes is een perfect hulpmiddel voor mensen met beperkte handbediening en een verzwakte grip. Dit mes is speciaal ontworpen om het gebruiksgemak en de veiligheid te vergroten. Met een verzwaard ontwerp en een grote geribbelde handgreep biedt het mes een stevige en comfortabele grip voor de gebruiker.

Veilige en Verbeterde Grip

Het mes wordt geleverd met een stevige, zachte handgreep met ribbels, waardoor de gebruiker een verbeterde grip heeft. De geribbelde structuur zorgt ervoor dat het mes stevig in de hand ligt, zelfs bij verminderde kracht en grip. Hierdoor kan de gebruiker veilig en efficiënt snijden en hakken zonder zich zorgen te maken over uitglijden.

Geschikt voor Gebruikers met Verzwakte Kracht en Grip

Dit mes is ideaal voor mensen met verzwakte kracht en grip, waardoor ze moeite hebben om traditionele messen vast te houden en te gebruiken. Met het verstelbare mes kunnen ze genieten van de voordelen van snijden en hakken zonder ongemak of gevaar. Het biedt gebruikers meer onafhankelijkheid en vermindert de belasting van hun handen.

Gemakkelijk te Reinigen en Duurzaam

Het verstelbare mes is vaatwasserbestendig, waardoor het schoonmaken een eenvoudige taak is. Het mes is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurig gebruik. Het kan gemakkelijk worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker en wordt geleverd met een verstelbare riem voor extra gebruiksgemak.

Ervaar het gemak en de veiligheid van het verstelbare mes, speciaal ontworpen voor mensen met beperkte handbediening. Geniet van een comfortabele grip en moeiteloos snijden en hakken in de keuken of tijdens maaltijden.

Productspecificaties

  • Merk: Aidapt
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 5021196802266
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 250x3 (LxB)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 9.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten