Sleuteldraaihulp voor 3 sleutels

3784929
13.97
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zorgthuiswinkel-nl
4,2 Sterren
Sleuteldraaihulp voor 3 sleutels
13.97
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

 

De sleuteldraaihulp is een handig hulpmiddel dat speciaal is ontworpen om het draaien van sleutels in sloten gemakkelijker te maken. Met deze draaihulp kunt u de sleutels eenvoudig en zonder veel kracht omdraaien in het slot.

De sleuteldraaihulp biedt ruimte voor maximaal 3 sleutels, die tegelijkertijd in het apparaat kunnen worden geplaatst. Dit zorgt voor gemak en efficiëntie bij het gebruik van meerdere sleutels.

Het grote handvat van de sleuteldraaihulp fungeert als een opbergplaats voor de sleutels wanneer ze niet worden gebruikt. U kunt de sleutels gemakkelijk in het handvat wegklappen, vergelijkbaar met het opvouwen van een sleutelhanger. Dit zorgt ervoor dat de sleutels veilig zijn opgeborgen en niet ongewenst uitsteken.

Met de sleuteldraaihulp kunt u de draaihulp en de bijbehorende sleutels gemakkelijk meenemen aan uw sleutelbos. Het is een handig en compact apparaat dat vergelijkbaar is met een sleutelhanger, waardoor het gemakkelijk kan worden meegenomen.

Kortom, de sleuteldraaihulp is een handig hulpmiddel dat het draaien van sleutels in sloten vereenvoudigt. Het biedt ruimte voor 3 sleutels, kan gemakkelijk worden opgevouwen en is vergelijkbaar met een sleutelhanger aan uw sleutelbos.

Productspecificaties

  • Merk: Aidapt
  • EAN: 5021196740513
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 32x4x12 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten