Douchekruk met draaiende zitting

3722378
54.47
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zorgthuiswinkel-nl
4,2 Sterren
Douchekruk met draaiende zitting
54.47
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

 

Een handige douchekruk met een draaiende zitting, ontworpen om extra comfort en gemak te bieden tijdens het douchen. Deze douchekruk is in hoogte verstelbaar in 8 verschillende standen, waardoor u de hoogte kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur en behoeften.

De kruk is voorzien van rubberen doppen aan de onderkant van de poten, die zorgen voor stabiliteit en voorkomen dat de kruk wegglijdt tijdens gebruik. Hierdoor kunt u veilig en stabiel zitten tijdens het douchen.

De douchekruk wordt geleverd in een platte verpakking en kan eenvoudig in elkaar worden gezet zonder dat u gereedschap nodig heeft. De montage is snel en gemakkelijk, zodat u de douchekruk snel kunt gebruiken.

Met een maximaal belastbaar gewicht van 135 kg is deze douchekruk geschikt voor verschillende gebruikers. Het soepel draaiende mechanisme van de zitting maakt het gemakkelijk om van richting te veranderen en zorgt voor extra flexibiliteit tijdens het douchen.

De afmetingen van de douchekruk zijn 420 - 590 mm in hoogte, 390 mm in breedte en 335 mm in diepte. Met een gewicht van slechts 2,5 kg is de kruk lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen.

Kortom, de douchekruk met draaiende zitting biedt aanpasbaarheid, stabiliteit en gemak tijdens het douchen. Het is een betrouwbare en comfortabele oplossing voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben in de badkamer.

Productspecificaties

  • Merk: Aidapt
  • EAN: 5021196773177
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting (cm): 330x33x42 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 2249.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten