Comfortabele rugsteun voor in bed

3726581
45.98
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zorgthuiswinkel-nl
4,2 Sterren
Comfortabele rugsteun voor in bed
45.98
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

 

Ontdek het ultieme comfort en gemak met onze veelzijdige verstelbare rugsteun. Of je nu wilt ontspannen en genieten van een goed boek in bed of heerlijk wilt ontspannen in de tuin, deze rugsteun biedt de perfecte ondersteuning.

Het lichte maar stevige frame van de rugsteun zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit, terwijl het witte frame een elegante uitstraling geeft. Met de mogelijkheid om in 5 verschillende posities te worden versteld, kun je de perfecte hoek vinden om te lezen, tv te kijken of gewoon te ontspannen.

De rugsteun is voorzien van een comfortabel hoofdkussen, waardoor je extra ondersteuning en comfort krijgt tijdens het gebruik. Met een maximale belastbaarheid tot 108 kg is deze rugsteun geschikt voor verschillende gebruikers.

De witte kleur met grijze accenten geeft een moderne en stijlvolle uitstraling aan de rugsteun. De afmetingen van 550 x 500 x 560 mm (H x D x B) zorgen voor een optimale pasvorm in bed of in de tuin. Met een verstelbare hoogte van 280 - 550 mm kun je de rugsteun aanpassen aan je persoonlijke voorkeur en behoeften.

Met een gewicht van slechts 3 kg is de rugsteun gemakkelijk te verplaatsen en te gebruiken waar je maar wilt. Ervaar het ultieme comfort en geniet van ontspanning en gemak met onze verstelbare rugsteun, een onmisbaar hulpmiddel voor jouw lees- en kijkplezier in bed en in de tuin.

Specificaties

  • Merk: Aidapt
  • EAN: 5021196004172
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 60x50x6 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten