Aigostar queen 30cdz

1776853
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Wil je dagelijks eenvoudig water opwarmen om lekkere thee of koffie te bereiden? Dan is de Aigostar Queen de perfecte keuze voor jou! Door haar geborstelde RVS afwerking, met geïntegreerde LED indicatielampje weet zij elke keuken te verrijken.

Gebruiksvriendelijk
Dankzij de Pirouette-aansluiting is de Queen 360 graden vrij te draaien op haar kookbasis, waardoor zij eenvoudig te plaatsen is en op te tillen is. De bovendeksel is gemakkelijk te openen door middel van een knop op de handgreep die altijd koel blijft waardoor je jezelf niet kunt verbranden.

Krachtig
Dankzij het krachtige verwarmingselement met een vermogen van 2200 watt bereikt de inhoud binnen 3 minuten de kooktemperatuur. Met haar 1,7 liter is de Queen zowel thuis als op kantoor te gebruiken.

Veilig
Dankzij de droogkookbeveiliging en automatische uitschakeling bij oververhitting is de Queen zorgeloos te gebruiken. Wanneer er te weinig water in zit of de kooktemperatuur al bereikt is, zal de waterkoker zich automatisch uitschakelen.

Kenmerken:
Vermogen: 2200 Watt
Snoerlengte: 0,75 meter
Capaciteit: 1,7 liter
Pirouette-aansluiting: 360 graden draaibaar
Geïntegreerd LED indicatielampje
Droogkookbeveiliging
Automatische kookstop
BPA vrij


Veiligheidsvoorschriften
- Raak de Queen niet aan wanneer het aanstaat.
- Zorg dat de stekker uit het stopcontact is, voordat je gaat schoonmaken.
- De Queen is uitsluitend bedoeld om water te koken.
- Maak het apparaat niet schoon met scherpe of schurende voorwerpen.
- Als het apparaat na een tijd ruikt en er kalkaanslag ontstaat, is het aanbevolen om witte azijn en water in een ratio van 1:2 in de waterkoker te gieten en te laten koken. Vervolgens laat je dit bij voorkeur een nacht weken en maak je het schoon. Maak de waterkoker vaak schoon om kalkaanslag tegen te gaan.

Productspecificaties

  • EAN: 8433325200015
  • Inhoud in liters: 1.7
  • Vermogen (Watt): 2200.0
  • Uitneembaar anti-kalkfilter: Ja
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten