All Ride Telefoonhouder auto - achterbank / hoofdsteun - universeel - tablethouder - Telefoniehouder

3591144
13.75
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shoppartners
4,3 Sterren
All Ride Telefoonhouder auto - achterbank / hoofdsteun - universeel - tablethouder - Telefoniehouder
13.75
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maak lange autoritten aangenaam voor het hele gezin met de Telefoonhouder auto van All Ride, speciaal ontworpen voor gebruik op de achterbank. Tijdens reizen kunnen kinderen zich snel vervelen, maar met deze handige telefoon- en tablethouder kunnen ze genieten van hun favoriete films en series, waardoor de tijd vliegt.

De universele houder is geschikt voor smartphones en tablets met een breedte van 12 tot 21 centimeter, waardoor vrijwel elk apparaat moeiteloos in de houder past. Het installeren is eenvoudig dankzij de verstelbare montagemogelijkheid die perfect past op de spijlen van de hoofdsteun.

Geniet van eindeloos entertainment met de 360 graden roteerbare functie, waardoor je films en series in elke gewenste hoek kunt bekijken. Of het nu gaat om een iPhone, Samsung of een ander merk telefoon of tablet, deze houder is geschikt voor alle modellen.

Met zijn verstelbare lengte van 12 tot 21 centimeter en de mogelijkheid om de montage aan te passen van 13 tot 18 centimeter, past deze houder in de meeste autos en op vrijwel elke hoofdsteun, ongeacht het merk of model. Maak lange autoritten plezierig en stressvrij voor zowel de passagiers als de bestuurder met deze handige en universele telefoon- en tablethouder.

Voordelen van dit artikel

  • Universele Compatibiliteit
  • 360-graden Rotatie voor Optimaal Kijkplezier
  • Eenvoudige Installatie en Verstelbaarheid

All Ride
All Ride biedt een range van gereedschappen en (onderhouds)accessoires voor de auto, motorfiets en vrachtwagen. Dit merk is een absolute topper in zijn segment, dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Productspecificaties

  • Merk: All Ride
  • EAN: 8711252269993

Beoordelingen

Gesponsorde producten