Allerion Bewegend Badspeelgoed Dino - Vanaf 1 jaar - Dinosaurussen -

4518286
18.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Decopatent
4,3 Sterren
Allerion Bewegend Badspeelgoed Dino - Vanaf 1 jaar - Dinosaurussen -
18.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Schattige water dino! Bevestig de dino in bad, giet er water in, en het rad begint te draaien. Leuke badspeelgoed set met water spuitende mini dino, perfect voor jonge kinderen. Badderen was nog nooit zo leuk. Voor kinderen vanaf 1 jaar!

 

Voor veel badder plezier!

Vinden jou kinderen het niet leuk om onder de douche of in bad te gaan? Met deze draaiende badspeelgoed dinosaurus is dat probleem verleden tijd! Kijk maar eens wat er allemaal gebeurt als je bovenin water giet. Het water rad gaat draaien, er komt overal water uit, en de bek van de dino gaat open! Plezier gegarandeerd.

 

Gemakkelijk in gebruik

De waterbaan is gemakkelijk in elkaar te zetten. Door middel van een zuignap bevestig je deze aan elk gladde oppervlak, zoals een badkuip, douchemuur of glazen wand. De zuignap kan onbeperkt gebruikt worden, je kunt het dus ook zo verwijderen en opruimen. Met het water-schepje kun je bovenin water gieten. Ook de rubberen mini dino kun je hiervoor gebruiken! Het speelgoed is goed schoon te houden, er blijft geen water in staan. Gemaakt van duurzaam plastic waardoor de kleuren lang mooi blijven.

 

Goed voor persoonlijke ontwikkeling

Jonge kinderen hebben altijd interesse in felgekleurd (bad)speelgoed. Met deze speelset wordt fijne motoriek en hand-oog-coordinatie gestimuleerd. De vrolijke dino’s zorgen voor extra motivatie om de taak te volbrengen; het water op de goede manier aan de bovenkant toevoegen. Natuurlijk moeten papa en mama het wel eerst even voordoen.

 

Wat gebruikers als prettig ervaren:

Mooie heldere

Specificaties

  • Merk: Merkloos
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 8720514061084
  • Type badspeelgoed: Speelfiguur
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten