Amazfit GTR4 Smartwatch - Speaker & Microfoon - GPS - Lange Batterijduur -

3813560
199.00
Je kunt 39 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 39 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CPS-IT-En-Electro
2 Sterren
Amazfit GTR4 Smartwatch - Speaker & Microfoon - GPS - Lange Batterijduur -
199.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De smaAmazfit GTR4 rtwatch heeft een always-on display, van HD kwaliteit. De smartwatch heeft een extreem lange batterijduur en kan tot wel 2 weken mee! 

De smartwatch beschikt over 150 sport modes en is daardoor geschikt voor allerlei sporten. Van zwemmen tot krachttraining, tijdens al deze activiteiten wordt uw activiteit geregistreerd. Dit betekent uiteraard dat de smartwatch waterdicht is tot wel 50 meter. Tijdens uw workout kunt u notificaties krijgen over uw hartslag, afgelegde afstand en veel meer door de speaker van de horloge of door bluetooth gekoppelde oortjes. Bovendien kunt u wanneer de smartwatch door middel van bluetooth is verbonden aan uw telefoon, hierdoor kunt u direct opnemen. 

Houd uw gezondheid in de gaten

De smartwatch is ook uitgerust met een GPS waardoor direct uw gelopen route zichtbaar is. Deze data is gelijk te delen met al uw connecties op Strava en addidas Running. Ook kunt uw workout al samenstellen op de smartwatch. 

De smartwatch houdt uw gezondheid in de gaten door middel van continue metingen. Zo wordt uw hartslag, het zuurstof in uw bloed en stress level. Deze gegevens zijn samen met uw ademhalingsfrequentie overzichtelijk te zien. Om uw gezondheid in de gaten te houden kan de smartwatch ook uw slaap bijhouden. De smartwatch laat niet alleen zien wanneer u slaapt, maar ook de kwaliteit van de slaap. 

Stembediening

Wanneer u opstaat geeft de smartwatch alle updates die u nodig heeft om de dag te starten. Zo bent u meteen op de hoogte van het weer en de afspraken die dag in uw agenda staan. De smartwatch kan door de ingebouwde microfoon ook met uw stem bediend worden, door middel van Alexa. 

Productspecificaties

  • Merk: Amazfit
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 6972596105718

Beoordelingen

Gesponsorde producten