Apple iPhone 15 Pro 128GB Titanium Zwart

4488234
1233.13
Je kunt 246 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 246 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
TOOP
3,6 Sterren
Apple iPhone 15 Pro 128GB Titanium Zwart
1233.13
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

iPhone.
Gesmeed uit titanium.

iPhone 15 Pro is de eerste iPhone die is gemaakt van hoogwaardig titanium, dezelfde legering die wordt gebruikt voor de ruimtevaartuigen die naar Mars gaan.
Titanium staat bekend om de geweldige verhouding tussen gewicht en stevigheid. Daarmee zijn dit onze lichtste Pro-modellen ooit. Je voelt het meteen als je er eentje oppakt.

Het is zover. Nog nooit is een Apple GPU zo ingrijpend herontworpen. A17 Pro is een iPhone-chip van een compleet andere orde, die verreweg onze beste graphics ooit levert.
Mobiele games zien er schitterend uit en voelen levensecht, met ongelooflijk gedetailleerde omgevingen en realistische personages. A17 Pro is ook nog eens toonaangevend snel en efficiënt. Dat zul je merken.

Met de volledig nieuwe actieknop ga je direct naar je favoriete feature. Als je eenmaal ingesteld hebt welke dat is, hoef je alleen maar de knop ingedrukt te houden.

iPhone 15 Pro is de eerste iPhone die USB 3 ondersteunt. Dat betekent een enorme sprong in overdrachtssnelheid voor snellere professionele workflows dan ooit.
Met de nieuwe USB-C-connector kun je je Mac of iPad opladen met dezelfde kabel als iPhone 15 Pro. Zeg maar dag tegen die wirwar aan kabels.

Dankzij nieuwe wifi 6E is de overdrachtssnelheid dubbel zo hoog. Bestanden uploaden en downloaden gaat dus razendsnel.
Probeer je iemand te vinden op een druk station of in een overvol park? Dan hoef je niet verder te kijken dan ‘Nauwkeurig zoeken’ voor ‘Zoek mijn vrienden’.
De nieuwe Ultra Wideband-chip van de tweede generatie7 geeft ‘Nauwkeurig zoeken’ nu een drie keer zo groot bereik. Wie je dus ook zoekt, je staat er zo weer naast.
Om gebruik te maken van ‘Nauwkeurig zoeken’ kunnen je vrienden met iPhone 15 of iPhone 15 Pro hun locatie alleen met jou delen via ‘Zoek mijn’. Simpel. En privé.

Let op: Apple levert geen oplader mee. Schaf een losse Apple 20 watt lader aan om uw smartphone in iets meer dan een uur volledig op te laden.

In de doos:

  • Apple iPhone 15 Pro 128GB Zwart
  • USB-C-naar-C kabel

Productspecificaties:
Merk: Apple
Model: iPhone 15 Pro
Kleur: Zwart
Schermdiagonaal: 6,1"

Klik hier voor meer productspecificaties

Productspecificaties

  • Merk: Apple
  • EAN: 0195949018572
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten