Autolader Hoes Magnetisch Zwart

4052893
17.50
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,7 Sterren
Autolader Hoes Magnetisch Zwart
17.50
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ontdek onze revolutionaire kabelhoes voor elektrische auto's - de ultieme bescherming voor jouw laadkabels! In een tijd waarin duurzaamheid en milieubewustzijn hoog op de agenda staan, biedt onze kabelhoes de perfecte oplossing om jouw laadervaring te optimaliseren en de levensduur van je kostbare autokabel te verlengen.

Kwalitatief goed materiaal
Onze kabelhoes is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die ontworpen zijn om lang mee te gaan en bestand zijn tegen de meest uitdagende omstandigheden. Dit betekent dat je investeert in een product dat niet alleen betrouwbaar is, maar ook zorgt voor een duurzame oplossing.

Eenvoudig in gebruik; magnetische werking
Geen gedoe meer met ingewikkelde sluitingen of lastige installaties. Onze kabelhoes maakt gebruik van een slim magnetisch ontwerp, waardoor je deze moeiteloos om je laadkabel kunt bevestigen en verwijderen. In slechts enkele seconden ben je klaar om op te laden en te gaan!

Bescherming tegen water, stof en wind
Of je nu thuis, op het werk of onderweg laadt, onze kabelhoes biedt een effectieve barrière tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Regen, stof en wind zijn geen partij voor deze robuuste hoes, waardoor je laadkabel en elektrische auto veilig blijven, ongeacht de weersomstandigheden.

Verlenging van de levensduur van je autokabel
Het vervangen van een beschadigde laadkabel kan een dure aangelegenheid zijn. Met onze kabelhoes ben je echter proactief bezig met het beschermen van je autokabel, waardoor deze minder blootgesteld wordt aan slijtage en dus langer meegaat. Bespaar geld op de lange termijn en verminder tegelijkertijd je ecologische voetafdruk!

De zwarte kleur van onze kabelhoes zorgt voor een tijdloze en stijlvolle uitstraling die naadloos aansluit bij elk type auto. Of je nu een sportieve hatchback, een elegante sedan of een ruime SUV rijdt, de kabelhoes voegt een vleugje klasse toe aan jouw laadervaring.

Wacht niet langer en ervaar zelf de vele voordelen van onze kabelhoes. Bescherm je laadkabel op een efficiënte en elegante manier en geniet van zorgeloos opladen, waar je ook bent. Onze kabelhoes is het ideale accessoire voor elke elektrische auto-eigenaar die op zoek is naar duurzaamheid, gebruiksgemak en stijl.


Specificaties:
- Kleur: Zwart
- Materiaal: Polyester
- Afmetingen (lxbxh): 43 cm x 26,5 cm x 10 cm
- Gewicht: 350 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1 

Specificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964700359
  • Inhoud in liters: 0.89
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten