Badborstel met afneembare steel - houtlook

4001088
20.97
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zorgthuiswinkel-nl
4,2 Sterren
Badborstel met afneembare steel - houtlook
20.97
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

 

Comfortabel en Ergonomisch Baden met de Bad Borstel

De Bad Borstel met een extra lange, ergonomisch gevormde steel is een essentieel hulpmiddel voor een comfortabele badervaring. De afneembare steel zorgt voor extra flexibiliteit en gemak bij het gebruik van de borstel. Het ergonomische ontwerp van de steel en de comfortabele handgreep zorgen voor een optimale grip en gebruiksgemak.

Zelfstandig Baden met Gemak

Deze borstel is speciaal ontworpen voor gebruik in bad of onder de douche. Het is bijzonder geschikt voor gebruikers met beperkte arm- of schouderbeweging. De grote, zachte borstelkop en het lange, gebogen handvat bieden een comfortabele en veilige methode om meer zelfstandigheid te ervaren tijdens het baden.

Verwijdert Droge Huid en Biedt Ontspanning

Naast het vergemakkelijken van het badproces, is de Bad Borstel ook een grote hulp bij het verwijderen van droge huid. De zachte borstelharen zorgen voor een zachte exfoliatie, waardoor de huid glad en gezond blijft. Geniet van een verfrissende en ontspannende ervaring tijdens het baden met deze handige borstel.

Natuurlijke Materialen voor Duurzaamheid

De Bad Borstel is gemaakt met een houten handvat, wat zorgt voor een stijlvolle en natuurlijke uitstraling. Het materiaal is duurzaam en lichtgewicht, waardoor de borstel gemakkelijk te hanteren is. De afmetingen van de borstel zijn 52x7x3,5 cm en het gewicht is 180 gram.

Ervaar het gemak en comfort van de Bad Borstel tijdens uw bad- of douchesessies. Met zijn ergonomische ontwerp en veelzijdigheid is het de perfecte metgezel voor gebruikers die streven naar meer zelfstandigheid en ontspanning.

Productspecificaties

  • Merk: Aidapt
  • EAN: 5021196683315
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 7x3,5 (BxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten