Badkussen 38x27 cm Wit Sterke Zuignappen

4071775
22.50
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,7 Sterren
Badkussen 38x27 cm Wit Sterke Zuignappen
22.50
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ervaar luxe comfort in bad met ons zachte witte badkussen!

Duik in een wereld van ultieme ontspanning met ons hoogwaardige witte badkussen. Dit kussen is niet zomaar een accessoire, maar een bron van genot die je badtijd naar een nieuw niveau tilt. Met zorgvuldig ontworpen details en ongeëvenaard comfort, zal ons badkussen je laten verlangen naar die rustige momenten in het water. Ontdek hieronder waarom dit badkussen een must-have is voor elke badliefhebber.

Kwalitatief materiaal voor ongeëvenaarde duurzaamheid
Gemaakt met aandacht voor detail, is ons badkussen vervaardigd uit kwalitatief materiaal dat bestand is tegen dagelijks gebruik. Het zachte en toch duurzame materiaal zorgt ervoor dat je comfortabel kunt leunen en ontspannen zonder enige concessie te doen aan de levensduur van het kussen.

Eenvoudig in gebruik voor direct genot
Genieten van je bad mag nooit ingewikkeld zijn, en met ons badkussen is het dat ook niet. Met een eenvoudig en intuïtief ontwerp is het kussen moeiteloos te gebruiken, zodat je snel kunt genieten van de weldadige ervaring die het biedt. Leg het gewoon in je bad, pas het aan naar de gewenste positie en laat de ontspanning beginnen.

Extra ontspanning voor je nek en schouders
Stel je voor dat je je nek en schouders kunt laten rusten op een zacht, ondersteunend kussen terwijl je geniet van het warme water om je heen. Ons badkussen is speciaal ontworpen om die extra laag van comfort toe te voegen, waardoor je nek en schouders worden verwend met de juiste hoeveelheid ondersteuning terwijl je ontspant.

Zuignappen eenvoudig te bevestigen voor veilige steun
We begrijpen dat veiligheid belangrijk is, en daarom hebben we ons badkussen uitgerust met stevige zuignappen. Deze zuignappen hechten zich moeiteloos aan de rand van je bad, zodat je kussen stevig op zijn plaats blijft, zelfs als je van positie verandert. Geen gedoe, geen verschuivingen - alleen puur comfort.

100% Vochtbestendig voor langdurige kwaliteit
Je badkussen zou net zo veerkrachtig moeten zijn als jijzelf. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat ons kussen volledig vochtbestendig is. Geen zorgen meer over waterschade of verkleuring. Dit kussen behoudt zijn kwaliteit en elegantie, zelfs na vele ontspannende badsessies.

Universeel kussen voor alle baden
Of je nu een diep bad hebt, een whirlpool of een standaard badkuip, ons badkussen is universeel en geschikt voor alle soorten baden. Met zijn perfecte afmetingen van 38 cm x 27 cm x 5 cm past het kussen zich aan aan jouw badomgeving en biedt het overal hetzelfde niveau van comfort en ondersteuning.

Neem afscheid van oncomfortabele badsessies en omarm de ultieme ontspanning met ons witte badkussen. Elk detail, van het kwalitatieve materiaal tot de stevige zuignappen, is ontworpen om jou een ongeëvenaarde badervaring te bieden. Creëer je eigen oase van rust en geef jezelf de luxe die je verdient met dit badkussen.


Specificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964700427
  • Vorm: Anders
  • Materiaal: Polypropyleen

Beoordelingen

Gesponsorde producten