Badkussen met Zuignappen Wit Extra zacht

4101373
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,7 Sterren
Badkussen met Zuignappen Wit Extra zacht
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Stel je voor: het is tijd voor wat welverdiende rust en ontspanning in het bad. Je vult het bad met warm water, voegt wat heerlijk geurende badolie toe en bereidt je voor op een zalig moment voor jezelf. Maar wacht, mis je iets? Dat klopt, het ontbrekende stukje van de puzzel voor jouw ultieme badervaring is hier - ons hoogwaardige badkussen!

Kwaliteit die je voelt
Ons badkussen is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal dat niet alleen luxueus aanvoelt, maar ook duurzaam is. Voel het verschil zodra je achterover leunt en merk de ondersteuning die het biedt aan je rug en nek. Weg zijn de dagen van ongemak tijdens het baden, want dit kussen is ontworpen met jouw comfort in gedachten.

Voorkom rug- en nekklachten
Jouw welzijn staat voorop, en ons badkussen is jouw partner in het garanderen van een pijnloze en ontspannen badervaring. De ergonomische vorm biedt precies de juiste hoeveelheid steun voor je rug en nek, waardoor onnodige spanning en pijn worden voorkomen. Sta op uit bad zonder die vervelende pijntjes en voel je vernieuwd en verfrist.

Antislip voor gemoedsrust
We begrijpen hoe belangrijk het is om je zorgen te maken over je comfort in bad. Daarom is ons badkussen uitgerust met krachtige zuignappen die stevig aan de badkuip hechten. Geen verschuivingen, geen glijden - alleen pure ontspanning terwijl je geniet van je badtijd. Het enige waar jij je op hoeft te concentreren is hoe je volledig tot rust kunt komen.

Makkelijk ophangen, makkelijk opbergen
De voordelen stoppen hier niet. Ons badkussen wordt geleverd met een speciale haak waarmee je het eenvoudig kunt ophangen na gebruik. Geen gedoe met het vinden van een geschikte opbergplek. Hang het gewoon op en het is klaar voor je volgende luxueuze badsessie. Efficiëntie en gemak, dat is waar we voor gaan!

Snel drogend voor gemak
Niemand houdt van een doorweekt badkussen dat dagen nodig heeft om te drogen. Met ons badkussen behoort dat tot het verleden. Dankzij het speciale materiaal droogt het snel en blijft het fris voor je volgende gebruik. Zo blijft je badroutine soepel en zonder gedoe.

Extra zacht voor een hemelse ervaring
Duik in een oase van zachtheid en luxe terwijl je achterover leunt tegen ons extra zachte badkussen. Voel de spanning wegsmelten terwijl je geniet van het gevoel van comfort en weelde. Dit is meer dan alleen een badkussen - het is een investering in je eigen welzijn en genot.

Kies voor de ultieme badervaring en geef jezelf de luxe die je verdient. Ons badkussen is jouw ticket naar een wereld van comfort, ontspanning en zelfzorg. Voeg het toe aan je badritueel en transformeer gewone badtijden in buitengewone verwennerij. Geef jezelf toestemming om volledig te ontspannen en te genieten - dit badkussen maakt het allemaal mogelijk. Bestel nu en maak van elke keer in bad een onvergetelijk genot.



Specificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964701479
  • Vorm: Anders
  • Materiaal: Polypropyleen

Beoordelingen

Gesponsorde producten