Balanskussen – Stabiliteit en Balanstrainer Zwart – Geschikt voor Fitness en Fysiotherapie Trainingen

4056003
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PoetsenNL
3,9 Sterren
Balanskussen – Stabiliteit en Balanstrainer Zwart – Geschikt voor Fitness en Fysiotherapie Trainingen
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maak kennis met ons zwart balanskussen, een absolute must-have voor iedereen die waarde hecht aan een ergonomische zithouding en core stability. Dit ergonomisch balanskussen is een efficiënte stabiliteit en balanstrainer, speciaal ontworpen voor fitness- en fysiotherapie trainingen. Het balanskussen versterkt de spieren in je rug, onderlichaam, benen en voeten, en is overal en op elke stoel te gebruiken. Het gebruik van dit kussen wordt aangeraden door fysiotherapeuten en ergotherapeuten. Met nopjes voor de bevordering van de bloedsomloop en comfort!


Pluspunten

- Verstevigt de spieren in je rug, onderlichaam, benen en voeten - Aanbevolen door fysiotherapeuten en ergotherapeuten - Bevordert de bloedsomloop dankzij de nopjes op het kussen - Voorkomt lichaamsklachten en bevordert een gezonde lichaamshouding - Overal en op elke stoel te gebruiken


Ergonomische zithouding en core stability

Het zitten op dit zwart balanskussen zorgt ervoor dat je onbewust gaat wiebelen, wat de rug- en bekkenbodemspieren versterkt. Dit draagt bij aan je core stability en voorkomt lichaamsklachten die op langere termijn een zeer ingrijpend effect op je lichaamshouding kunnen hebben. Een goede zitpositie is erg belangrijk om je lichaam in balans te houden.


Comfort en gebruiksgemak

Het ergonomisch balanskussen is voorzien van noppen voor extra comfort en ter bevordering van de bloedsomloop. Het kussen is overal en op elke stoel te gebruiken, waardoor het je de mogelijkheid biedt om altijd en overal aan je core stability te werken.


Specificaties

- Kleur: Zwart - Diameter: 33 cm - Vorm: Rond - Materiaal: Kunststof - Gebruik: Geschikt voor diverse balansoefeningen - Vulling: Kan gevuld worden met een naaldpompje - Extra: Voorzien van noppen voor extra comfort en bloedsomloopbevordering - Advies: Aangeraden door fysiotherapeuten en ergotherapeuten

Productspecificaties

  • Merk: Kaytan
  • EAN: 8785253953496
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Rubber

Beoordelingen

Gesponsorde producten