Bamboe Aanrecht Snijplank met Steunrand en Sapgroef

3925356
24.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CASA-DI-ELTURO
3,6 Sterren
Bamboe Aanrecht Snijplank met Steunrand en Sapgroef
24.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Onmisbaar voor in elke keuken; de Bamboe snijplank, dé snijplank waarmee jij gemakkelijk en hygiënisch al jouw groenten, fruit en vlees kan snijden. De handige groef vangt het sap van de etenswaren op waardoor het niet gelijk ophoopt in het midden van de plank. Een robuuste, slijtvaste snijplank gemaakt van 100% recyclebaar moso bamboe

Makkelijk schoon te maken: spoel de snijplank na gebruik af met lauw water en zeep. Droog het hout vervolgens goed af. Het hoogwaarateriaal maakt deze snijplank gemakkelijker schoon te maken dan traditionele houten snijplanken, terwijl de bamboe ook veiliger is dan plastic.

Langere levensduur

Voor een langere levensduur van de snijplank raden wij aan om deze voor gebruik in te wrijven met plantaardige olie, zoals zonnebloemolie. Herhaal dit vooral de eerste maanden regelmatig. Vervolgens is het voldoende om de snijplank iedere paar maanden in te wrijven met olie. Was de snijplank na ieder gebruik met lauw water en milde zeep. Droog hem onmiddellijk af, zodat hij niet krom trekt.

MATERIAAL:
Bamboe

ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN:
U dient namelijk langdurige blootstelling aan heet water te voorkomen. Wanneer u uw Acaciahout product wilt wassen in de vaatwasmachine, heeft u een grote kans dat uw product beschadigd wordt. Onze producten kunnen het best met lauwwarm water, een zachte borstel en zeep worden schoongemaakt.

KLEUR:
Bruin

AFMETING:
L. 35 x D. 24 x H. 4 cm

Productspecificaties

  • Merk: CASA DI ELTURO
  • EAN: 6096455360336
  • Vorm: Rechthoekig
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Bamboe
  • Afmeting (cm): 35x24x4 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 2.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten