Bandenhoes Wit 120 x 85 cm Universeel

4083126
34.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,7 Sterren
Bandenhoes Wit 120 x 85 cm Universeel
34.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Heb jij ook genoeg van die rommelige garage of schuur, waar je winter- en zomerbanden rondslingeren? Zoek niet verder, want wij hebben dé oplossing voor jou! Onze hoogwaardige bandenhoes in stralend wit biedt niet alleen een stijlvolle oplossing voor het opbergen van je banden, maar beschermt ze ook tegen stof, vuil en weersinvloeden. Ontdek snel waarom onze bandenhoes een must-have is voor elke autoliefhebber.

Kwalitatief materiaal
Wij begrijpen dat jouw auto jouw trots is, en daarom verdient elke accessoire de beste kwaliteit. Onze bandenhoes is gemaakt van duurzaam en slijtvast materiaal dat bestand is tegen dagelijkse belasting. Je kunt erop vertrouwen dat je banden goed beschermd zijn en er altijd als nieuw uitzien.

Eenvoudig in gebruik
Geen gedoe meer met onhandig gestapelde banden in je garage. Onze bandenhoes is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Het gebruik ervan is kinderspel. Schuif eenvoudig elke band in de hoes, sluit de ritssluiting en je bent klaar! Zo blijven je banden netjes georganiseerd en kun je kostbare ruimte besparen.

Universeel
Of je nu een compacte stadsauto, een sportieve coupé of een robuuste SUV hebt, onze bandenhoes past bij alle soorten autobanden. Dankzij het universele ontwerp hoef je je geen zorgen te maken over de maat van je banden. Zo blijft het vinden van de juiste opbergruimte voor je banden eenvoudig en stressvrij.

Beschermen van je winter- en zomerbanden
Wissel je regelmatig tussen winter- en zomerbanden? Dan weet je hoe belangrijk het is om ze goed te bewaren wanneer ze niet worden gebruikt. Onze bandenhoes houdt je banden in topconditie door ze te beschermen tegen stof, vuil en schadelijke UV-stralen. Zo verleng je niet alleen de levensduur van je banden, maar zorg je er ook voor dat ze klaar zijn om topprestaties te leveren wanneer jij dat wilt.

Specificaties:
- Kleur: Wit
- Materiaal: Polyester
- Afmetingen (lxbxh): 120 cm x 85 cm x 120 cm
- Gewicht: 350 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1 

Specificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964700564
  • Inhoud in liters: 0.89
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten